Lütfen sýnýrlarý zorlayan bu görüntüleri izlerken, "Ruh Saðlýðý" nýza dikkat edin...
Kürtaj Adý Altýnda Ýþlenen *******
http://prolifetraining.com/WMV/Abort...tures-high.htm
Lütfen sýnýrlarý zorlayan bu görüntüleri izlerken, "Ruh Saðlýðý" nýza dikkat edin...
Kürtaj Adý Altýnda Ýþlenen *******
http://prolifetraining.com/WMV/Abort...tures-high.htm
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
nasil bir insanlik ki bu....
bu videoyu izleyen kürtaj yapamaz.... bence bu videoyuyu daha fazla yaymak lazim....
ayy inanmiyorumm böyle yapanlar insna olamaz ALLAHIN verdigi cani göz göre göre aliyorlar günah yaa surayabakin eller ayaklar daha minicik öyle yapanlarin ALLAH cezasini vericek zaten lütfen böyle videolari paylasmayin burda arkadaslar ..tamam siz ders olsun diye koyuyorsunuz ama üzülen etkilenen olur..
acikcasi ben cok üzüldüm![]()
Görüntüler çok acý,sonuna kadar izleyemedim![]()
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Bu nasýl olabilir, kürtajý yapan doktorun hipokrat yemini nereye gitti, neredeyse 7 aylýk bir çocuk, bunu ha doðmadan öldürmüþsün ha doðduktan sonra. Yapaný ve yaptýraný çok aðýr bir þekilde cezalandýrmak lazým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Deðerli dostlar..
Ben gerekli uyarýmý paylaþým sýrasýnda yaptým. Açýkçasý ben de sonuna kadar izleyemedim..
Oysa onlarca ceset görmüþ ve iç içe yaþamýþ olmama raðmen "bebek" ler beni derinden etkiledi..
Belki bu iðrenç eylemden birini "vazgeçirebilir miyim?.." acaba düþüncesiyle konunun açýk kalmasý gerekiyor.
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Feryadý býrak,kendine gel,çünkü zaman dar...Uðraþ ki; telafi edecek bunca zarar var!
sözde yemin ediyorlar... her þeyi kanuna uygun yapacaklarýna yazýk ya
Allah affetsin demekten baþka bi þey kalmýyor...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Ayrýca müslüm abi sen 7 aylýk diyince tekrar bakmayý denedim..ve baktým dikkat edersen ordaki ceninler 7 aylýk felan olamazlar yanlarýna metal para konmuþ ki elleri ve ayaklarý ne kadar küçük duruyor..ve bu da gösteriyor ki çok daha küçükken bebeklerin elleri, ayaklarý, organlarý hatta kemikleri bile var..
Feryadý býrak,kendine gel,çünkü zaman dar...Uðraþ ki; telafi edecek bunca zarar var!