Ýstanbul'da elektrik kesintisi
Ýstanbul'un Bakýrköy, Silivri ve Beþiktaþ ilçelerinde 2 ve 3 Ekimde elektrik kesintisi uygulanacak.
ÝSTANBUL (A.A) - Boðaziçi Elektrik Daðýtým A.Þ'den (BEDAÞ) yapýlan yazýlý açýklamaya göre, Bakýrköy, Silivri ve Beyoðlu iþletme müdürlükleri tarafýndan yapýlacak temizlik, onarým ve tesis çalýþmalarý nedeniyle 2 Ekim Cuma günü 09.00-12.00 saatleri arasýnda Bakýrköy'ün Ataköy 7-8. kýsým, Defne Sokak, Martý, Deniz Siteleri, 14.00-17.00 saatlerinde Atatöy 7-8. kýsým, Martý Sitesi, 09.00-17.00 saatleri arasýnda ise Silivri'nin Piri Mehmet Paþa Mahallesi, Sanatkarlar ve Hacýpervane caddeleri, Çanta Mahallesi ile Villakent civarýna elektrik verilemeyecek.
Program kapsamýnda 3 Ekim Cumartesi günü 09.00-17.00 saatleri arasýnda Silivri'nin Seymen Köyü, 09.00-11.00 saatlerinde Beþiktaþ'ýn 4. Levent Mahallesi, Emlak Kredi Bankasý Bloklarý, Akçam, Akasya, Meþeli, Güneþ, Akasyalý, Bahar, Ihlamur, Akaðaç, Çýnar ve Sevilin sokaklar, Ýsmail Tarhan Ýlköðretim Okulu, 11.30-12.30 saatlerinde Levent Mahallesi, Balta Limaný Yolu, Gazeteciler Kooperatifi Evleri, Cemil, Ebru ve Menekþe sokaklarý, Gazeteciler Sitesi, Yýldýrým Oðuz Gökler, Hare ve Nilüfer sokaklarda elektrik kesintisi uygulanacak.
Ayný gün 13.00-14.00 saatleri arasýnda Beþiktaþ'ýn Zeytinoðlu Mahallesi, Necati Cumali Caddesi, Murat, Budin, Cebeci, Maden, Kýsmet, Çiçeksuyu Sokak ve civarý, 14.30-16.30 saatleri arasýnda Zeytinoðlu Mahallesi Zeytinoðlu ve Cebeci caddeleri, Yeþim, Fidan, Yaren ve Araçlar sokaklarý, 17.00-18.00 saatleri arasýnda Akatlar Mahallesi, ÝSO Dinkkök Anadolu Teknik Lisesi, Cebeci Necati Cumali Sokak ve civarýnda enerji kesintisi yapýlacak.
MÜSLÜM BEYE MEALEN DUYRULUR: 30.09.2009 tarihli gazete haberi.(Akþam gazetesi)
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Mahmut iþte kesinti böyle yapýlýr, kendi kendine yakalanýyorsun, adam Bakýrköyün yada Ataköyün elektriðini komple kesmiyor, ayrýca saatlere dikkat edersen saatleride gün içine yaymýþlar, Nizip Tedaþ gibi komple 120 bin kiþinin elekltriðini 5-6 saat kesmiyorlar.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Kesintinin ne için yapýldýðýný bilmiyorum fakat bu günler torumahmut köyü civarýndaki trafo indirme merkezinin bittiðini ve oraya aktarma yapýlacaðýný duyuyorum. Bu konuda bir ön çalýþma olabilir.
Eðer o aktarma iþi biterse, elektirik kesinitsi ve volt düþmesi minimuma inecek. aksi halde þimdi yapýlan elektirik kesintilerinde köylerin hatta bireciðin bile elektirðinin kesildiði oluyor ayný anda.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
sanýrým japonyadaydý elektrik kesintisi olacaðý zaman önceden o mahallede veya sokakta yaþayan insanlarý telefonla mektupla vs önceden uyarýyorlarmýþ.ama adamlar bizim gibi gün boyu deðil. geçen gün urfada biraz rüzgar esti elektrikler gitti.zamanýnda yapýlýrken saðlam yapýlsa bu sýkýntýlar olmaz ama bu çileyi kim çekecek
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Yýllar önce Güngörene geldiðimizde bölgede elektrik yoktu bende bisiklet dinamosundan rüzgar gülüyle çalýþan bir elektrik üreteci yapmýþtým, evde ufak ampullerle aydýnlatma yapýyordum, daha sonra elektrikler gelince o rüzgar gülünü kesildimi gelmek bilmeyen elektriðin yerine kullanmaya baþladým (eskiden Güngörende elektrik kesildiði zaman 15 gün gelmezdi) yýllar sonra bir gün okuldan geldiðimde bu rüzgar gülünün yerle bir olduðunu gördüm rahmetli anama sorduðumda TEK dan gelip izinsiz elektrik üretemezsiniz denilerek benim rüzgar gülümü paramparça etmiþler, ben o günden beri elektrik kurumlarýna gýcýðým, her hatalarýný kollarým ve bununda peþini býrakmam.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
vay nüslüm emmi vay..demek içindeki tedaþ çýya gýcýk olma sebebi..çoçuklugunda yaþadýðýn bu kötü aný..![]()