selam arkadaþlar ben atilla...fýrat üniv inþaat müh. deyim..gelen arkadaþlar olursa burda nizipli çok..görüþür elimizden geleni yaparýz atillahsgrn@hotmail.com
selam arkadaþlar ben atilla...fýrat üniv inþaat müh. deyim..gelen arkadaþlar olursa burda nizipli çok..görüþür elimizden geleni yaparýz atillahsgrn@hotmail.com
AÖf 1. sýnýf büro yönetimi ve sekreterlik. He he he
Mahmut senden sekreter falan olmaz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
Yeni kazanan arkadaþlara baþarýlar dilerken, buraya hangi okulu kazandýklarýný yazarlarsa hemþerileri ile buluþmalarý kolay olacaktýr.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Eski Mustafa Kemal Üniversitesi
Yeni Aksaray Üniversitesi hade bakalým bide Aksaray'ý deniyelim...![]()
Hayri Murat Bakýrcý
yokmu baþka kazanan ? bakýn burs ihtimalide var, sonra karýþmam
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
trakya unuvertesý kazanAN olura nýzýplý anteplý tanýsa býlýýrz by by mýllet
Ben Yalova Gümrük Müdürlüðünde görev yapmaktayým. Eðer burdaki ünversiteyi kazanan bir hemþerim olursa ve benimle irtibat kurmak isterse her zaman emrindeyim evim ve iþyerim onlara sonuna kadar açýk olacaktýr. Her türlü yardým yaparým, kendini Nizipte gibi hissetmesini saðlamak için elimden ne gelirsa yardýmcý olur, ömürboyu bir dostluk kurarým onunla çünkü Ben ünversitede okurken allah razý olsun nizipli iki hemþerim vardý bana çok büyük destek saðladýlar bende ayný hizmeti yapmaya hazýrým Nizip sevgisi hissedilmez yaþanýr.Yaþasýn Yeþil Nizip
Halen Eskiþehir Trafik Denetleme Mürülüðündeyim Eskiþehire gelen Niziplileri bir çayýmý içmeye beklerim.
Hayri CEYLAN
Eski Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü