KPSS DGS Açýk Öðretim Kursu, ADANA
![]()
Iþýn eðitim Kurumlarý "eðitim için eðitim" ilkesiyle hareket edip reklamdan ziyade kurumda eðitim gören öðrencilerin yüksek memnuniyeti sonucu 4 öðrenci olarak geri dönmesi saðlanarak hareket etmektedir. Bu anlamda aslýnda 2,5-3 ay gibi kýsa süreler için kayýt olan öðrencilerimiz, kurumdaki ilgi, samimi ortam ve üst seviyedeki öðretim süreci sonucu mutlaka baþka bir kursumuza daha kayýt yaptýrmakta ve en az 1 yýl boyunca bizlerle olmaktadýr.
Iþýn Eðitim Kurumlarý "Para için Eðitim" ilkesiyle hareket edip kurumda eðitim gören öðrencilerin memnuniyetinden ziyade tamamen reklama ve imzalatýlan sözleþmelere önem vermektedir. Böyle giderse her öðrenci IÞIN EÐÝTÝM KURUMLARINA kayýt yaptýracak potansiyele sahip en az 4 öðrenciyi doðal olarak memnuniyetsizliklerinden dolayý engelleyecektir. Ama sorun deðil öðrenciden sözleþmeler karþýlýðýnda aldýðýmýz parayý reklama basar yeni öðrenciler buluruz. Eðitim süresi 2-3 ay gibi kýsa bir süre olmasýna raðmen 2-3 hafta bile eðitim kalitesizliðine dayanamayan öðrenciler olmaktadýr.
IÞIN eðitim kurumlarý, açýk öðretim kursu, DGS kursu ve dershanesine kayýt olan öðrenciyle iþimiz imza attýktan sonra biter, kursa ister gelsin ister gelmesin, bizim için önemli olan kasamýzda sakladýðýmýz sözleþmelerdir, öðrenci bu sözleþmesi görmek istese veya bir örneðini istese dahi vermeyiz, sen git avukat gelsin, tüketici haklarý mahkemesi gelsin istesin diyebilecek cesarete de sahibiz. 4077 Nolu TÜKETÝCÝNÝN KORUNMASI HAKKINDA KANUN'un 6. maddesini bile hiçe sayabiliriz, nasýlsa tüketicinin elinde ýspat ve kanýt olmadýðýný düþünüp istediðimiz gibi at koþturabileceðimizi düþünürüz.
Personellerimiz yeri geldiðinde *****ca hareketler sergileyebilir, kurumun çýkarlarý doðrultusunda herþey mübahtýr. Faks kullanmak zorunda deðiliz, kimseye evrak, sözleþme, yazýlý müracaat fakslamak zorunda da deðiliz, teknolojiye ayak uydurup e-posta yoluyla iletiþim kuruyoruz ama sadece lehimize olan durumlarda kullanýrýz. Aleyhimizde olan bir belge talep edilirse kesinlikle vermeyiz, nasýlsa o belgeyi bize verdiðinizi kanýtlayamazsýnýz, tüm kanun ve kurallar bizim lehimize, boþuna uðraþmayýn. Ýlla ki kursa devam etmeyeceðiz derseniz sizi farklý bir kursa kaydýrabiliriz, paranýzýn iadesini istemeyin yeter. Önemli olan ne öðrendiðiniz ne amaçladýðýnýz deðildir, biraz ingilizce biraz bilgisayar öðrenin zararý olmaz.
Kýsaca IÞIN EÐÝTÝM KURUMLARI, KURSU ve DERSANESÝ'ne paranýzý düzenli öderseniz sizden kral öðrenci yok, kurumumuzda müþteri memnuniyeti, tüketici haklarý gibi terimler yoktur, senet vardýr, sözleþme vardýr bir de saðlam avukatýmýz vardýr, gerisi önemsizdir teferruattýr.
Bu site Iþýn Eðitim Kurumlarýnýn eðitim sistemini beðenmeyen, mecburi ve zorunlu sebeblerden ötürü eðitimini yarýda býrakan ve bu durum karþýsýnda maðdur olan bir grup öðrenci tarafýndan kurulmuþtur, ve ayný maðduriyete sahip olup fakat elinden birþey gelmeyen öðrencilere de tercüman olmasý amacýndadýr. Yazýlan her satýr yaþanmýþtýr, kesinlikle yalan ve iftira ihtiva etmemektedir. Kýnanan eðitim kurumu Adana'da Arýplex'in karþýsýnda bulunan IÞIN EÐÝTÝM KURUMLARINI hedef almaktadýr, benzer isme sahip diðer eðitim kurumlarý ile bir iliþkisi bulunmamaktadýr. Telefon Numarasý: 0322 454 0064
Not: Eðitim-Öðretim sadece sýnýfta olmaz, eðitim-öðretim kalitesinden kast edilen direk olarak sýnýftaki eðitim deðildir, bazý durumlarda sýnýflarda da disiplin tam olarak saðlanamamasýna raðmen yine de eðitim veren öðretmenlerin iyi niyetli olduklarýna inanýyor; deðerli öðretmenlerimizi bu eleþtiri ve kýnamadan muaf tutuyoruz.
Bize ulaþmak için : posta@adana-isin-egitim-kurumlari.com