Eski Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkaný Celal Doðan, ''Bu süreci (Demokratik Açýlým), seçime malzeme yapacak noktaya hiç bir siyasi partinin taþýmamasý lazým. Demokrasi sadece Kürtlere deðil tüm kesimlere gereklidir'' dedi.
Devami...
Eski Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkaný Celal Doðan, ''Bu süreci (Demokratik Açýlým), seçime malzeme yapacak noktaya hiç bir siyasi partinin taþýmamasý lazým. Demokrasi sadece Kürtlere deðil tüm kesimlere gereklidir'' dedi.
Devami...
Üstadýmýz Sayýn Celal Doðan sonunda piyasaya çýktý, henüz bir partiye üye olmayan Celal Doðan'ý Mustafa Sarýgül'ün partisine katýlmaya çaðýrýyoruz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Kendiside bir kürt olan duyarlý bir vatandaþtan inciler.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Celal Doðan eski bir devrimcidir, Gaziantep belediye baþkanlýðý sýrasýnda dünyaya örnek belediye olarak gösteriliyordu ama þimdi esamesi kalmadý.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Hayýr! hayýr! Sarýgül için diyorum ben.
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Hido! sen Müslüm abinin paçasýna iyi yapýþ, bak sarýgül yengenin akrabasýymýþ.Bu sefer bari yanlýþ ata oynama.
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..