Gaziantep Üniversitesi Organ Nakil Merkezi'nde karaciðer nakli beklerken komaya giren ve son saatlerini yaþayan 3 çocuk annesi Gönül Ulutaþ'a, Ankara'da baðýþlanan organ Sanko Holding'in jet uçaðý yetiþti.
Devami...
Gaziantep Üniversitesi Organ Nakil Merkezi'nde karaciðer nakli beklerken komaya giren ve son saatlerini yaþayan 3 çocuk annesi Gönül Ulutaþ'a, Ankara'da baðýþlanan organ Sanko Holding'in jet uçaðý yetiþti.
Devami...
Paran varsa ensen de kalýnsa ömrünü bile uzatýrlar, senelerce karaciðer bekleyen hastalar varken nasýl oluyorda 12 saatte karaciðer bulunuyor, demekki paran varsa ensende kalýnsa ömründe uzun oluyor.
Ey cenabý allahým, gerçek müslümanlara sana caný pahasýna inanan müslümanlara nedene böyle yardým etmiyorsun, dünyada eziyet çekenlerin, günahlarýný bu dünyada çektikleri safsatasýna ben inanmýyorum, sen sana inananlara neden yardým etmiyorsun, karaciðer nakli bekleyen binlerce müslüman var, ama onlarýn parasý yok, onlarý öldükten sonra öteki dünyadamý ödüllendireceksin.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Lütfen her konuyu dinle açýklamaya çalýþmayalým. Fakat madem öyle girdin konuya, bende sana uyarak bir bakýþ açýsý getireyim.
Müslüm abi bu hasta fakir, maðdur bir hasta imiþ.
Karaciðer rahatsýzlýðý baþgöstermiþ, sabredip Allah'a þükretmiþ,
sonra Ankara'ya gitmesi gerekince imdadýna Sanko yetkilileri yetiþtirilmiþ,
hem kadýn sabrýnýn mükafatýný alacak
hemde Sanko yetkilileri, bir fakire el uzatarak mükafatlarýný alacaklardýr.
Düþünki tam tersi olsa idi, hem kdaýn isyan etmiþ, hemde sanko yetkilleri yardým etmeyerek günahkar olabilirlerdi.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Mehmet ben gazetelerden daha önce okudum bu haberi kadýna teþhis konduktan 12 saat sonra Ankarada uygun karaciðer bulunmuþ, bunu tabiki kendi baþlarýna yapamazlar, bir ensesi kalýn yardým etmiþ ve bunuda reklam aracý yapmýþ. Bende bu þekilde görüyorum bu olayý.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE