Merhaba arkadaþlar.Nerelerdesiniz?
26 temmuzda pansiyonun ýlk öðerencýlerý(87 mezunlarý?)pansýyondaydýk. Ben 85 den ayrýldýðýmdan, beným ýcýn 24 yýl sonra eski pansýyonumu zýyaretti.
83te orta 3 te beraeber baþladýðýmýz: ben, hasarý tosun, ökkeþ kurt, murat pala, göktürk kýlýç, metýn döner, yakup cucý, ömer altun. býr alt devreden salýh yavuz, faruk kokutan, celal þahýn, yahya aðýri oradaydýk.
Gittik 24 yýl önce poz verdýðýmýz yerden tekrar resým cektýrtdýk.Yaný tam bir maziye yolculuktu.
Ben þu an K.maraþ'ta özel býr fýrmada yönetýcýlýk yapyorum. Hatýrlayan tum dostlara selam
Elo. Müh.Ramazan AYDIN
Slm Arkadaþlar, Herkes offline. Ben de hep gece yarýsý giriyorum siteye. Mesajlarý okuyorum ve o günleri yeniden yaþýyor gibi oluyorum. Herkese selamlar.....
uzun zamandýr yazamýyordum.çünkü þifremi ve kullanýcý adýný unutmuþum.ben de kendime yeni bir ad aldým.tüm dostlara merhaba.yolu düþen olursa mersin merkezdeyim.facebooktan da birbirimizi görebiliriz.selamlar.ismet altun edebiyat öðretmeni
herkesin bayramýný kutlar mýtluluklar dilerim.
Hayýrlara vesile olmasý dileðiyle ,bayramýnýz kutlu olsun....Hatip
Ramazan Aydýn'ýn önerisi üzerine siteden haberdar oldum. Ben de Ramazan Aydýn gibi 1987 Nizip Lisesi Mezunuyum, ve tam 4 yýl lisenin pansiyonunda kaldým. Nizip'in hayatýmda çok özel bir yeri var. Sitede birkaç kiþi dýþýnda tanýdýk kimseyi görememek beni biraz üzdü. Yine de burada olmak mutluluk verici...
slm önder yaþarý haýrlar gibiyim....çok çalýþan bir arkadþtý...
selam metin erol ....selam mardinspor....can-ý gönülden selam... tam 22 yýl oldu ..görüþmeyeli....reþiti,burhaný,aluzu gördüðünü yazmýþssýn ..onlarýda buraya yönlendir lütfen...haberleþelim.görüþelim...
pekiiiiiiiii soru sana...
1-.hu zeka solo test ne demektir?
2-güçsüzük yorum güçsüzük demek ne demektir.? bakalým aklýnda kalmýþ mý?
slm ismet ben metin erol...burhan akbaþýn tlf. numarasýný istemiþtin...onu bir ara sana yollarým...
erol ne oldu tlf.
meraba gençler bende pansiyonda bulunanlardan biriydim ama öðrenci olarak deðil.Sizler beni hatýrlarmýsýnýz bilmem ama ben buradaki mesajlarýnýzdan bazýlarýnýzý kýsmen hatýrladýðým için sizlere bir meraba demek istedim.Okuduðum kadarýyla hepiniz biryerlere gelmiþsiniz bu hoþuma gitti.Hepinize hayatýnýz boyunca saðlýk mutluluk ve baþarý dileklerimle...![]()
slm.ben sizi hatýrladým.pansiyonda memur olarak çalýþýyordunuz.ne yapýyorsunuz þimdi.emekli olmuþsunuzdur.
mrb
seni hatýrladým isminden emekli olamadým malesef
evlenince istifa ettim þu anda istanbuldayým
slmlar
mer.ben de sizi iyi hatýrlýyorum.bize az maaþ daðýtmadýnýz.ben de mersin merkezdeyim.