Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
hepsi birbirinden güzel
valla helal olsun sana
gülmekten bir hal oldu bana
eline saglýk cok güzel olmuþ
Gözleri pörtlek polat þahane olmuþ be.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
siz isterseniz olacak hocam zübeyr þaþmaz sizden talimat bekliyorsiz isteyin yeterki
![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Hiç seyretmedim bu diziyi seyretmeyeceðimde.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
bu diziye ben karþýyým öncelikle hepimizin okula giden çocuklarý kardeþleri abileri var akþam dizi bi baþlýyor bitene kadar izleyenler ekrana kilitleniyorlar yatmalarý dizi bitince saat 12 buluyor ertesi sabah kalkýnca saðlýksýz bir uyku okula uykusunu tam alamadan gidiyorlar ondan sonra mahallede sokakta okulda bi dahaki bölümü gelene kadar aralarýnda polat þöyle etti þu þöyle bu böyle diye diye öbür haftaya kadar birbirlerine anlatýrlar dizide yapýlanlar öðrencilerin üzerinde olumsuz etki yapýyor psikolojikmen zararlarý oluyor hem öðrenciler böylesi dizilerden dolayý kendisini eðitime adamýyor saðlýklý bir eðitim sürdüremiyor::::ben iyiki izlemiyorum::::
Konu mçl tarafýndan (26.09.09 Saat 10:00 ) deðiþtirilmiþtir.
Can Gürzap'ýn canlandýrdýðý karakter, Aydýn Doðan'ý temsil ediyordu. Star TV'ye geçmekle kendilerini satmýþ olmadýlar mý? Aydýn Doðan'a gövde gösterisi imkaný vermiþ olmadýlar mý? Bu diziyi hala izliyor musunuz?
bireysel emekli, sadece üye...