Allah Müslüm abinin mekanýný cennet etsin. Çok deðerli biriydi. Tüm Akpek ailesinin baþý saðolsun...
Allah Müslüm abinin mekanýný cennet etsin. Çok deðerli biriydi. Tüm Akpek ailesinin baþý saðolsun...
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
Allah razý olsun, bayram üstü olmasý bizi daha derinden yaraladý. Babam rahmetliden sonra sarýldýðým iki büyüyümden biriydi.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
26/09/09 C.tesi Günü yatsý namazýndan sonra Akevlerde mevlut okutulacak.
G.antep'de yaptýk enfes bir proðram oldu. Ýnþaallah yine o güzellikde olur ve hepimiz istifade ederiz.
Gelmek isteyen arkadaþlarý bekleriz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Allah rahmet etsin.Akpek ailesine sabýr ve baþsaglýðý diliyorum.
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
allah rahmet eylesin mekaný cennet olur inþallah geride kalan yakýnlarýna allah sabýr versin...
ALLAH rahmet eylesin. yakýnlarýna ALLAH sabýr versin
iyi dostu olanýn, aynaya gereksinimi yoktur...
Allah rahmet eylesin mekaný cennet olsun.tüm akpek ailesinin basý saolsun.allah (cc) yar ve yardýmcýlarý olsun
Mevlam merhuma rahmet eyleye, sevenlerine ve ailesine sabýrlar ihsan eyleye.
(Nizipten geldiðimden beri rahatsýzlýðýmdan dolayý tedavi görmekteyim, o sebepten mesajý daha yeni farkettim kusuruma bakmayýn.)
Taziyede bulunan ve bulunamayan, gelen ve gelemeyen tüm dostlardan Allah razý olsun...
Eþsiz bir babaydý. Ailesi için özellikle Ýstanbulda çekmedigi kalmadý. Hepsini yazmaya sayfalar yetmez. Bunu bir biz bir de Allah bilir. 4 çocugunu okuttu ve meslek sahibi yaptý. Yok zamanýnda bile bir dedigimizi iki etmedi. Allah kendisinden bin defa razý olsun. Yokluðu zehir gibi ama biliyoruz ki "inna lillahi ve inna ileyhi raciun"... Rabbim mekanýný cennet, kabrini nur etsin, ruhu þad olsun...
Ahmet AKPEK
Ahmet yazýlacaklarý yazmýþ zaten. Bir kez daha taziyeye gelen, telefon açan, mesaj gönderen kadirþinas dostlara teþekkür ederiz. Bizler ve çevresi için elinden geleni yapmaya çalýþtý. Gönlü geniþ, yardýmsever bir insandý. Kolay kolay kalp kýrmazdý, ama doðrularý da yeri geldiðinde söylerdi.
Allah mekanýný "Cennet" etsin, taksiratýný affeylesin. Öbür dünyada da birlikte olmayý bizlere nasip eylesin. Amin.
Müslüm dayýmýn Ýstanbulda çektiklerinin bizzat þahidiyim, ama çocuklarýda ona layýk evlatlar oldu allah heps,nden razý olsun, siz hiç merak etmeyin dayým mezarýnda mutlu ve huzurludur þimdi, ne mutluki bana onu bir ay önce gördüm, kendisiyle hasret giderdim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE