saldýray sende benden bir yýl sonra mezun olmuþsun vallane yapabiliriz Sende beni tanýmýyorsan biþey diyemiyorum Kemal ekmekçi yi
Tesviye bölümünün
manyak elamani .
saldýray sende benden bir yýl sonra mezun olmuþsun vallane yapabiliriz Sende beni tanýmýyorsan biþey diyemiyorum Kemal ekmekçi yi
Tesviye bölümünün
manyak elamani .
Yürüdükçe Asla Yanlýz Kalmayacaksýn GalataSaray
Metal olm bizim dönemden baþka kimse yok bu forumda...
...Nere gitti bizimkiler...
31 erkek 1 kýzla Nizip te iftihar alan sýnýftý bizimkisi...
MADALYALI TEK ÞEHÝR KAHRAMANMARAÞ
Ben Mevlana Deðilim Benim Yanýma Adam Ol Da Gel
Heralde iftara gitmiþler :-))
onlarý býrakta asýl sen nerdesin gene nerde tuttular seni :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Ýþler olm iþler...
yogundu epeydir...
O yüzden gelemedim pek...
Yoklugumda site yöneticisi olmuþun olm... Huseyfe nasý lrazý oldu yönetici olmana...
MADALYALI TEK ÞEHÝR KAHRAMANMARAÞ
Ben Mevlana Deðilim Benim Yanýma Adam Ol Da Gel
çoluk çocuk ne karýþýrmýþ o iþlere,
Ya Olduðun Gibi Görün...
ne çoluk çocuðu ya ne diyorsunuz benim o okuldan sýradan 5 yýl oldu mezun olacak gibi
alýntý:
uA_KeMaL ;
ne çoluk çocuðu ya ne diyorsunuz benim o okuldan sýradan 5 yýl oldu mezun olacak gibi Cinconlu deðilmi iþte lafý nerden anlýyor :-))
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (06.08.07 Saat 07:36 ) deðiþtirilmiþtir.
Ya Olduðun Gibi Görün...
ezikleþmebiz yalama deðiliz unutma
Benim de E.M.L sinde anýlarým oldu arkadaþlar. Gerçekten de ögretmenleri her yönden çok kalitelidir. Ögrencileri de kaliteliydi tabii ki :-).
...
ya iþte bu doðru öðretmenleri bazýlarý hariç þehmuz hoca buD diðerleri harika idi ..
öðrencileri de süperdi kendimden biliyorum)))
Gökhan bey gene havalar Alizelerden(zýlha hocaya selam olsun) esmiþ
).
Ya arkadaþlar forma resimlerimizi eklesek daha iyi olacak bence bu vesileyle tanýþmýþ oluruz ; diye düþünüyorum nedersiniz ??.
Eyvallah !!!
Üyelerimiz köþesi var, resimlerde. Tabiki ekleyebilirsiniz. Bakalým ne yakýþýklýlar varmýþ)
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Admin abi fakat o bölüm biraz zor acýlýp kapanýyor hem biz burda EML olarak bir grup resim oluþturulalým dedim maksat forma girildiginde resimlerle isimleri iþleþtirmek daha kolay olur....
.
Eyvallah !!!
Aliciðim sen Niziptesin git eml ne kadar resim varsa al ekle.
sýnavtan çekilmiþ resimler kýzlarda kýzlarda evlendi ah ah sýnav evlenmeyenden tek ben kaldým arkadaþlarýmýn çocukLARI bile olmuþ.
Darýsý baþýna abi ama ben bizim resimleri dedim herkes þöyle kendi profil fotografýný eklesin diyorum bak senin mesale hazýrda resmin var onu buraya aktarabilirsin maksat büyükler önden.
(belkide bakmýþsýn begenen falan olur, Allahýn iþi hiç belli olmaz bide bakmýþsýn seneye cocugun olmuþ o zaman bana dua edersin ).
Eyvallah !!!