orhan abi son noktayý koymuþ..
mehmet beye katýlýyorum belediye ilk seçildiði dönem gibi malesef çalýþmýyor atarabasýný ben nizipte son özellikle 4 aydýr hemen hemen hergün görüyorum bunlar yasaklanmamýþ mýydý?eðer sonradan serbest olacaksaydý fýstýk halinde çalýþýp ekmeðini kazanan at arabacýlarýn ne günahý vardý deðil mi ya?ben o dönemde bu uygulamayý en çok destekleyenlerdendim ama þimdi eski düzene gidiþ görünüyor yine þehrimiz at pislikleriyle dolacak galiba.BÝÞEYÝ DAHA MERAK EDÝYORUM ACABA BÝZÝM GÖRDÜÐÜMÜZ BU AT ARABALARINI BELEDÝYE PERSONELLERÝ ÖZELLÝKLE DE ZABITALAR GÖRMÜYOR MU?YOKSA GÖRMEMEZLÝKTEN MÝ GELÝYORLAR.
at arabalarý bir an önce dur denmeli yok sa sayýlarý gittikce artýyor
abi ne olmuþ yani at arabasý geziyorsa ben istanbul gibi büyük bir þehirde gördüm hemde ana caddede rahatlýkla giden bir at arabasý ...
At arabasý temiz bi þekilde kullanýlsa hiç bi zararý yok ama
yasaklanmadan önce caddeler sokaklar at pisliðinden geçilmiyordu hem saðlýk hemde görüntü bakýmýndan berbat bi durumdu yasaklanmasý iyi oldu
iþin maddi tarafýna bakarsak at arabacýlar çoðu kýsmý araba alýp iþine devam etti
Ah ah faytonla Nizip turu yapamadýk çünkü yoktur
Bi ara faytoncu seyit amca vardý bayramda hastanenin oralarda gezdirirdi...
Hayri Murat Bakýrcý
osmanlý parkkýnýn köþesinde bir faytoncu amca var yalýnmýyorsam adý da seyit bayramda çocuklarýný gezdirmeye devam ediyor hatta benim cocuklarý amcasýda bindirdi bu faytoncu,ya bayramýn ikinci günü
Paytona belediye izin veriyormu acaba.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
TARÝH:29.09.2009 çarþýda rastladýðým diðer at arablarýnýn görüntüsünü alamadým.seyir halinde ilerlerken iki at arabasý biber satýþý yaparken görünce dedim bu iþ gerçekten eski haline dönecek.ve dikkat ederseniz nizipin asfaltlarýnda bu at arabalrýnýn býrakmýþ olduðu pislikler artýk görülmekte.bir an önce önlemi alýnmalý.YOKSA EFSANE GERÝ DÖNECEK.duyrulur.
benim dedemin de var atarabasi ama o temiz kullaniyor.... hem dedemin ehliyetide var![]()
arkadaþým ciddi bir konuyu lütfen sulandýrma...
asýl konuya gelince bende bugün bir kaçtane atarabasý gördüm ve hergünde görmekteyim... maalesef bu konuda üstlerine görev düþenlerin bir kýsmý görevlerini yerine getirmiyor...