Baþýnýz saðolsun... Merhumu Rabbim merhameti ile yargýlasýn...
Baþýnýz saðolsun... Merhumu Rabbim merhameti ile yargýlasýn...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Basiniz sagolsun abi.........
Allah rahmet etsin.
kalanlara sabýrlar versin.
Osman Demir Istanbul
Allah rahmet etsin. Baþýnýz sag olsun abi.
Allah rahmet etsin... Ruhuna El-Fatiha
Mehmet kardeþimizin, Müslüm abimizin ve tüm yakýnlarýnýn baþý saðolsun.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Baþýnýz saðolsun abi.. Rabbim acýnza sabýr ihsan etsin...
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Hepinizden allah razý olsun, hepiniz çok saðolun, birer fatiha okumanýz bile yeter.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Dostlar Allah razý olsun. Amcam oðlunun acýsý henüz yeni iken üstüne baba yarýsý bildiðimiz amcamýzýn vefatý bizi derinden yaraladý. Bayramda elini öpüp duasýný alýrýz derken, ruhuna fatihalar indireceðimiz kimin aklýna gelebilirdi.
Uzun süredir sigaranýn kýskacýnda idi bu nedenle akciðerleri iflas etmiþ, her an oksijen takviyesi alýyordu. Bu sigara illetinden kurtulup sýhhate kavuþmasýný hepimiz arzu etmemize raðmen, mümkün olmadý !
Ruhu þad olsun, mekaný Cennet olsun.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Allah rahmet eylesin...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Akþam Admini rüyamda gördüm sohbet ediyorduk bir ara laf rahmetli babasýna geldi babasýnýn sað olduðunu söyledi þaþýrdým.Ben babanýn rahmetli olduðunu biliyordum dedim, hayýr dedi bir kaza geçirdi ama yaþýyor dedi, sonra küçük bir yýlan elini soktu hatýrladýðým kadarýyla sað elinin iþaret parmaðýný soktu yýlan. sonra ben çeþmeye gittim sanki benim elimmiþim gibi parmaðý sývazlayarak zehri elimden çýkarmaya çalýþtým. Sonra kendimi Nizip'te gördüm ve okan parkýndan aþaðýya doðru inerken haþa huzurdan bir kaç tane köpek gördüm ve beni ýsýrmasýnlar diye yolun karþýsýna geçtim,sonra uyandým baktým ki rüyaymýþ sanki gerçek gibiydi. Serviste iþe gelirken rüyayý düþündüm, dedim gidince Akifi bir arayayým. Siteye girdim özelden bir mesaj gelmiþ sanýrým rahmetli olan Mustafa abinin oðlu Ahmet bana Bursada olduðunu ve tanýþmaktan memnun olacaðýný belirten bir mesaj atmýþ bende memnun olurum gel dedim sonra baktým ki kardeþimin amcasýnýn ölüm haberi var sitede. Çok kýsa aralýklarla hem amcaoðlunun, hem baba yarýsý bir amcanýn vefatý gerçekten çok zor bir durum Allah ölene rahmet kalanalara sabýr ihsan etsin.Kardeþim baþýn saðolsun.
Konu M.KÜÇÜK tarafýndan (23.09.09 Saat 08:55 ) deðiþtirilmiþtir.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
allah rahmet eylesin. baþýnýz saðolsun
SIKINTI YARATMA...!