![]()
14 Eylül Pazartesi günü etkinliklerle baþlayan Ýlköðretim haftasý bugün de devam etti.
Hafta nedeniyle Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan Cumhuriyet Meydanýnda bir tören yapýldý. Saat 09.00'da Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü tarafýndan Atatürk Anýtýna çelenk sunuldu. Daha sonra bir dakikalýk saygý duruþu ve Ýstiklal Marþýnýn okunmasýnýn ardýndan günün anlam ve önemine iliþkin bir konuþma yaptý. 2009 – 2010 Eðitim ve öðretim yýlýnýn her açýdan baþarýlý olmasý dilekleriyle sözlerine baþlayan Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, uzun bir tatilden sonra sevinç, dostluk ve baþarma çabasýyla dolu yeni bir eðitim ve öðretim yýlýna baþlamanýn mutluluðunu yaþamaktayýz dedi. Eðitim ve Öðretimin sadece öðretmen ve öðrenci arasýndaki iliþkinden ibret olmadýðýný vurgulayan Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, baþarý için velilerden ilgi ve desteklerini esirgememelerini gerektiðini ifade etti. Törende hazýr bulunan Okul Öðrencileri tarafýndan þiirler okundu ve Halk Oyunlarý gösterileri ile devam etti. Ýlköðretim Haftasý etkinleri dolayýsýyla hazýrlanan törene Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Nizip Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Garnizon Komutaný ve Nizip Askerlik Þube Baþkaný Binbaþý Cem Çerkezoðlu, Belediye Baþkan Vekili Hüseyin Özkaya, Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Protokol Üyeleri, Okul Müdürleri, Öðretmenler ve her okulu temsilen öðrenci gruplarý katýldý. Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Nizip Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Garnizon Komutaný ve Nizip Askerlik Þube Baþkaný Binbaþý Cem Çerkezoðlu ve beraberindekiler Ýlköðretim Haftasý nedeniyle temsili seçilen Abdulkadir Erdil Ýlköðretim Okulu hemen ardýndan Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulunu ziyaret ederek Okul yetkilileriyle ve öðrencilerle sohbet ettiler. Minik öðrencilerle ayný sýrayý paylaþan protokol mensuplarý derse katýldýlar.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...