kýymetli nizip com yetkilileri bayramlaþma proðramý ile ilgili bir çalýþma varmý varsa üyelerin katýlýmýyla bayramlaþma nerede yapýlaçak siteden duyurulursa iyi olur
kýymetli nizip com yetkilileri bayramlaþma proðramý ile ilgili bir çalýþma varmý varsa üyelerin katýlýmýyla bayramlaþma nerede yapýlaçak siteden duyurulursa iyi olur
Bursa kültürpark içi Orman çay bahçesi bayramýn ikinci günü saat 15'de. Herkesi bekleriz.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Bursa'da mý olacak bayramlaþma?...ben mi yanlýþ okudum.![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
nizipde bayramlaþma proðramýný kastetmiþtim
menes bursaya davet ediyor
Farklý öneriler gelirmi diye bekliyorum. Yoksa Bayramda güzel bir mekanda buluþuruz bu defa.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Mahmut mesajlarý senmi sildin, korkma ya birþey istemeyeceðim.
Taþýnmýþ mesajlar buldum.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Bayramda Nizipte bir bayramlaþma ayarlarsanýz gelirim, biliyorsunuz artýk ben olmadan nizip.com toplantýsý yapýlamýyor.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Para daðýtacaksan bende çoluðu çocuðu toplayýp geleyim.
Aynen abi!
Para verceksen benim büyük kýzý da antepten çaðýrým, o da gelir, yömyeyi doðrulturuz..Hehehehe..![]()
Bursayý faalan býrakýn da konuyu daðýtmadan Nizi'teki bayramlaþmaya odaklanýn.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.