Ýstanbul'daki sel felaketinde can veren temizlik iþçisi Necati Topkaya'nýn cenazesinin Hüseyin Türkmenoðlu zannedilerek Gaziantep'e gönderildiði iddia edildi. Aileler periþan.
Devami...
Ýstanbul'daki sel felaketinde can veren temizlik iþçisi Necati Topkaya'nýn cenazesinin Hüseyin Türkmenoðlu zannedilerek Gaziantep'e gönderildiði iddia edildi. Aileler periþan.
Devami...
Cenaze sahibini aradým böyle birþey yok tamamen Show Tv'nin þovenliði dedi.
Bilmem artýk ne kadar doðru?
Habercilere iþ çýktý bir sürü asparagas haber dolaþýyor ekranlarda.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Show damý çýkmýþ bu haber.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Geçen yýl bir haber gösterdi.
Haberde bir adam Tem otoyolunda kaza yapmýþ ve burnu falan kanýyordu.
Haberciler olayýn üzerine gelmiþlerdi ve adam bas bas baðýrýyordu,
"az önce kaza yaptým ve gelenler beni soyup gitti"
Birkaç dakika içerisinde nasýl denk geldi, rastlantýmý ? yoksa bu milletin büyük çoðunluðu hýrsýzmý oldu kardeþim.
Neyse bu ayrý konu
Þimdi ben bugünlerde bu sel haberlerini çarpýtýp, siyasete, reytinge alet eden medyamýza ayný gözle bakýyorum. Sadece davulda kendilerinin elinde çomakda !
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Belediye Baþkaný ve Tayyip Erdoðanýn baþkanlýk dönemindeki yaptýklarý yandaþlarýna yaðmayý göz ardý edemeyiz, sadece Ayamama deresi deðil Ýstanbuldaki bir çok dereyi ýslah ettik deyip dere yataklarýný ve su basma sýnýrlarýný bir çok yandaþ iþ adamýna vermeleri gözlerimizin önünde gerçekleþti, oralarý hazine arazisiydi, zaten dere yataðý tapulu olamaz ki, bunu her belediye baþkaný yaptý ama bunlar iþin suyunu çýkardýlar her yeri parselleyip sattýlar, þimdide istimlak edecekler yine buralarý alan zenginler kasalarýna para akýtacaklar, maliyenin bu iþi sýký takip etmesi gerekiyor.
Trübünlere oynar gördüm seni![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Bizimkileri artýk tribünlere bile almýyorlar.