![]()
Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý tarafýndan dün bir iftar yemeði verildi. Altýn Sofra Et ve Balýk Restauranýnda verilen iftar yemeðine Ak Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Avukat Cuma Gündüz, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Ýl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Belde Belediye Baþkanlarý, Ak Parti Belde Baþkanlarý ve Yönetim Kurulu üyeleri katýldý. Ýftar yemeðinde bir konuþma yapan Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Türkiye Büyük Millet Meclisinin tatilde olmasý dolayýsýyla Nizip’te birçok gezi ve incelemelerde bulunduklarýný söyledi. Bu zaman diliminde Nizip-Birecik Otoyolu arasýnda sürdürülen çalýþmalarý yakýn etme fýrsatý yakaladýklarýný belirten Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý Belkýs Pompaj Ýstasyonu Sulama Kanallarýnýn yapýmý konusunda da geniþ bilgi verdi. Sulama kanallarýnýn geçeceði köylerde geçtiðimiz günlerde inceleme yaptýklarýný söyleyen Milletvekili Sarý buralarda yapýlan incelemelerde yapýlmasý gereken ne varsa ilgili yerlere talimat verildiðini hatýrlattý. Sulama kanallarýnýn en kýsa zamanda tamamlanarak hizmet vermesi halinde bölgeye hayat verileceðini kaydeden Gaziantep Milletvekili Sarý ayrýca E-90 Karayolu üzerinde yaþanan trafik kazlarýnýn önlenmesi yada en aza indirilmesi bakýmýndan baþlatýlan duble yol çalýþmalarýnda da sona gelindiðini vurguladý. Ýlçemize ve ilçeye baðlý kasaba, belde ve köylerimize yaptýrýlan hizmetlerin bunlarla sýnýrlý kalmayacaðýný kaydeden Milletvekili Sarý iftar yemeðinde bizleri yalnýz býrakmadýðýnýz için ayrýca hepinize teþekkür ediyorum diye konuþtu.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...