![]()
Nizip Ticaret Odasý tarafýndan dün bir iftar yemeði verildi. Geleneksel hale getirilen Nizip Ticaret Odasý iftar yemeðine Nizip Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Garnizon Komutaný Nizip Askerlik Þube Baþkaný Binbaþý Cem Çerkezoðlu, Nizip Cumhuriyet Baþsavcýsý Mahmut Arslan, Nizip Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yardýmcý Doçent Yaþar Büyükoðlu, Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, Jandarma Komutaný Yüzbaþý Çaðrý Demiröz, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Meclis Baþkaný Abdullah Altýnbaþ, Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulu üyeleri katýldý. Kumla Vapurunda verilen iftar yemeðinde bir konuþma yapan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt Nizip Ticaret Odasý tarafýndan geleneksel hale getirilen iftar yemeðinde birlik ve beraberliði pekiþtirmek amacýyla her yýl olduðu gibi bu yýl yine bir araya geldiklerini söyledi. Ýftar geleneðinin bu yýl deðiþik bir ortamda yapýldýðýný ifade eden Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Özyurt, iftar yemeðine katýlanlara teþekkür etti. Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Abdullah Altýnbaþ ise bir iftar yemeðinde daha buluþmanýn mutluluðunu duyduklarýný belirterek geleneðin her yýl devam etmesi temennisinde bulundu.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...