arkadaþlar benim için çok önemli olan öss sýnavým var bu nedenle sizlerden uzun bir süre ayrý kalacagým arada bir uðramayya çalýþacagým hepiniz hakýnýzý helal edin
arkadaþlar benim için çok önemli olan öss sýnavým var bu nedenle sizlerden uzun bir süre ayrý kalacagým arada bir uðramayya çalýþacagým hepiniz hakýnýzý helal edin
Sen dersine iyi çalýþ inþ Üniversiteyi kazandýktan sonra bol bol yazma fýrsatýn olur..
Sana zihin açýklýðý ve baþarýlar diliyorum
Mustafa allah gönlüne göre versin eðitim çok önemli biliyorsun, Türkiyenin þartlarýna göre mutlaka yüksek okul eðitimi almanýz þart, inþallah istediðin yere girersin.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
nerdeeeee o günlerrrr
allam sana dua ediyom: bi kelik lafýna alýndýn ya TAMAM KEKLÝKTE BENÝM HAYVANDA HEP BENÝM .OOOF OFFF kimse anlamýyo beni.üzülme sen ben her þeyim ayný zamanda hiç bi þeyim.canýn saðolsun madem ders çalýþýyon ne diye üzeyim seni mavi þahin abi.
Konu dontpanic tarafýndan (14.09.09 Saat 19:56 ) deðiþtirilmiþtir.
Mustafa aman derisne çalýþ kardeþim, site mite boþ þeyler, gelir geçer. Seni daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Bu konuya kim ne yazmýþ diye her gün açýp açýpda bakma yine
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Hakkýna hayýrlýsý ne ise o olsun Mustafa...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Aman getde kurtulak zaten bende giremem gidince beni gören cennetlik olacak)
Hayri Murat Bakýrcý
Mustafa kardeþim Rabbim hakkýna hayýrlý olaný versin. bol bol çalýþ, iþ illa ki bi bölüm olsun okumak deðil, nitelikli bir bölüm okumak ona göre çalýþ kardeþim. Allah zihin açýklýðý versin..
Güle güle git.. Üniversiteyi oku da benim gibi iþsiz kal emi!...![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..