Abi yapma gözünü seveyim, New York'un göbeðinde bile 'payton' var...??!!
Abi yapma gözünü seveyim, New York'un göbeðinde bile 'payton' var...??!!
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Hala at arabasýný savunanlarý hayretle izliyorum.
Konu mehmet karakaþ tarafýndan (11.09.09 Saat 07:32 ) deðiþtirilmiþtir.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Yapmayýn allahaþkýna at arabasý diye birþey kaldýmý artýk burasý muz cumhuriyetimi, at arabalarýný unutun artýk.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
bütün iþlerin bitti sýra garibanýn at arabasýný denetlemeyi geldi. Baþka iþin gücün yokmu senin. Editör meditörmüsün nesin kendi iþine bak sen ya
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Adamýn daha 4. mesajýnda attýðý gole bak!..
Muhatabýný bilmeden, konunun dahi ne olduðunu tam olarak anlamadan apur sapýr bir laf etmiþ...
"Al sana bir kaya nerene dayarsan daya.." diyo...![]()
Ben bunlarýn kim olduklarýný tahmin ediyorum, alýyorlar yeni bir üyelik küfürü edip sonra kaçýyorlar, ( Bu üyeliklerin nasýl bu kadar çabuk onaylandýklarýda bir muamma tabi).
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Yönetime bu konuda çok iþ düþüyor.. olumsuz yazýlarý sonradan fark edebilirler..bu da bir tuþa bakar.
Atarabalarý konusu ilgili müdürlüklere iletilmiþ ve gerekli talimat verilmiþtir. Konuya gösterilen hassasiyetten dolayý herekese teþekkürler saygýlar...
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
bence at konusunu ibrahim tatlýses daha iyi bilir dediydi ki ibo: ben iyi ata binerim
RECA EDERÝM BENÝ HESABA ALMAYIN...
öyle küfür edip, kaçacak biri degilim, zaten kötü söz ve küfür söylemeyi atalarýmýz yasakladý bize, sadece bunca sorun varken at arasabýsýný sorun etmeniz hoþuma gitmedi. Bence tartýþýlmasý gereken bir konu, adamýn araç gereç alacak parasý yoksa ne yapsýn sizce ? zaten bitme noktasýnda 3 - 5 at arasýnýda idare etmemiz lazým bence, ayrýca herkes size katýlmak zorunda degil, neden tersi olunca zorunuza gitti. Ayrýca bizler nerede ve ne zaman özür dileyecegimizi bilen insanlarýz, hiç kimseye saygýsýz etmedik etmeyiz de, BUDA BÖYLE BÝLÝNE SAYGILAR
bak sen þu at ýn ettiðine ama sevdim ben yunus abiyi...býrakýn atý yaw