benimde dedemin atarabasi var![]()
çok güzel bir konuya deðinmiþsin abi þuan rahatlýkla nizip içinde 50 adet at arabasýnýn gezdiðini söyleyebilirim...
neden denetimi yapýlmýyor anlamýyorum... eðer ki denetimi yapýlmayacaktý ise neden kaldýrýlldý bu arabalar...
Bu denetimler yapýlmazsa yakonda Nizipte yine at arabasýndan geçilmez.
Fato deden hemen o at arabasýný kýrýp yaksýn, beyiride sucukculara satsýn.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
valla dedem susuz yasar ama atsiz yasayamaz![]()
Müslüm abi lise caddesini bulmuþsunvakt-i zamanýnda bir sorun dile getirmiþtim lise caddesinin trafiði ne olacak diye,,sen de bana bu lise caddesi nerede demiþtin..birden aklýma o geldi,þimdi gelmiþ fotoðraf bile çekmiþsin
![]()
Atarabasý konusuna gelince bir ara kaldýrdýlar tüm arabalarý,þimdi yasak kalktý mý ...ben daha rastlamadým..
Feryadý býrak,kendine gel,çünkü zaman dar...Uðraþ ki; telafi edecek bunca zarar var!
Nizip'te at arabalarý yasaklanmadý...At arabasý ile taþýmacýlýk yasaklandý..Vatandaþ kendi iþini gücünü ister traktörle yapar ister at arabasýyla.kim ne karýþýr..Atýn pisligine önlem alýndýktan sonra þehir içinden de malzemesini alma hakký vardýr.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Müslüm abi at arabacýlarý da seni arýyormuþ, film çekeceklermiþ.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
at arabasý yasaklanmamýþta taþýmacýlýðý yasaklanmýþMIÞ .o halde sýrf gýcýk olsun diye ben yarýn bir at arabasý kiralayýp ptt caddesinde dolaþýcam.nasýl olsa taþýmacýlýk yasaklanmýþtý deðilmi.ben seyir halinde dolaþýyorum .böyle þey olurmu sayýn TARHAN abim..bari siz yapmayýn .siz demeyin bu sözleri.yasaklanmýþtýr kesinlikle nizipte at arabasý.bu böyle biline..
Konu baba_zula tarafýndan (09.09.09 Saat 12:41 ) deðiþtirilmiþtir.
Ben bu sefer nizip'e faytonla geleceðim, Niziptede dolaþacaðým bakalým kimse birþey diyecekmi.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
benim dedeme kimse birsey demiyor..... sizede kimse birsey demez bence....
ne benzin ne mazot ne ðaz at arabasýnýn tadýna doyum olmaz çevre dostu bunlar