Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Nizip Kapalý Cezaevi Karþýsýna yapýlacak olan Anadolu Öðretmen Lisesi inþaat çalýþmalarýný görmek ve incelemek için hazýr bulurken inþaat çalýþmalarýyla ilgili bir açýklama yaptý. Anadolu Öðretmen Lisesinin Ýlçemiz açýsýndan önemine deðinen Milli Eðitim Müdürü Kurt, daha önce ilçemizde bir Anadolu lisesi bulunurken þimdi bu sayýnýn 4’e yükseldiðini bunun yaný sýra ilçemizin Anadolu Öðretmen Lisesine kavuþtuðunu ifade etti. Nizip yapýlan okullarýyla birlikte eðitim ve öðretimde bölgenin cazibesi haline geldiðini vurgulayan Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Nizip Anadolu Öðretmen Lisesinin 24 derslikli olarak yapýldýðýný, Efika Projeli, Ýçerisinde Kapalý Spor Salonu yaný sýra 150 kýz 150 erkek olmak üzere toplam 300 kiþilik öðrenci pansiyonundan oluþacaðýný kaydetti. Bu okulun yapýlanmasýnda desteklerini esirgemeyen Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçý ve Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan’a teþekkür eden Milli Eðitim Müdürü Kurt, okulun en kýsa zamanda tamamlanarak hizmete sunulacaðýný ifade etti.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...