Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
iBRAHÝM HOCAMIZIN ARÞÝVÝNDEN YAZIR KÖYÜ....
pic_pop.asp?mode=12&cid=646
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
files/pictures/5/6/20060923183222_2655_1.JPG[/img]
Ben kimim..?
abi bak ayýp ettin þimdi hani Söðütlü köyü madem gelip gezmiþsin resimlerini isterim.. ben karýþmam...
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Söðütlüye gideceðimde,yalnýz Þakir veya Kemal'in davet etmelerini bekliyorum. Hani kuru kuru gitmek olmaz . tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing[/IMG]
Ben kimim..?
orhan abicim bunlar çok güzel köyler benim köy yok aralarýnda sahi senin köy hangisi.
http://www.Nizip.com/files/pictures/5/6/20061030230200_2655_1.JPG[/img]
Ben kimim..?
http://www.Nizip.com/pic_pop.asp?mode=12&cid=1094
uluyatýr ile ilgili bilgisi olan arkkadaþlar payþaýrsa sevinirim...
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (20.10.07 Saat 14:52 ) deðiþtirilmiþtir.
abicim ya akçakent köyünü neden koymadýn
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (20.10.07 Saat 14:56 ) deðiþtirilmiþtir.