Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Sen merak etme hido iftarda çaðýrmadan kimse gelmiyor.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Mübarek Canýmýz çekti yav![]()
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Yarýn akþama biride pissik þeyi getirse keþke.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Tepsiye bakmayýnTepsinin altýna bakýn
![]()
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Gözüm tatlýdan baþka biþey görmiyy agey![]()
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Memnun kalmama gibi bir þansým olabilirmi..? O kadar harika ev yemekleri, ve daha da önemlisi nizip.com'un vesile olduðu dostlar hemde can-ý gönülden samimi gerçek dostlar...
Ýftar ve gezi iþin bahanesi çevremdeki insanlar hayret ediyor yahu bir günlüðüne üstelik sadece iftar için Ýstanbul'a nasýl gidiyorsunuz diye..?
Garipler nereden bilecekler ki nizip.com çatýsý altýndaki dostluk ve kardeþlikler bu kadar sýký baðlar ile baðlanmýþ, Allah (C.C) bu dostluðumuzu daim etsin Ýnþaallah, muhabbetimizi arttýrsýn.
Bu arada Mahmut KÜÇÜK ve ailesi baþta olmak üzere bizlere ev sahipliði ve rehberlik yapan Oktay Cankesen, Müslüm Akpek ve Ramazan Tarhan'a þükranlarýmý sunuyorum, iftara katýlan diðer dostlarýmýza da muhabbetleri için ayrýca hepsine ayrý ayrý teþekkür ediyorum. (isimlerini ayrý ayrý yazamadýðým tüm arkadaþlar lütfen kusura bakmayýn, gerek yeni tanýþtýðým gerekse diðer arkadaþlar hepinizle bir arada olmak benim için bir þerefti Allah sizlerden razý olsun)
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Þaka þaka ben her zaman hazýrým. Baharda proðramýnýzý yapýn tarihi belirleyin hafta sonu iki gün misafirimsiniz.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
![]()
Her yýl geleneksel hale gelen ve bu yýl dördüncüsü düzenlenen “Geleneksel Nizip.com Ýstanbul Ýftarý” Ýstanbul’da yapýldý. Ýstanbul Güngören'deki Antep Sofrasýnda gerçekleþen Ýftar Yemeði hoþ ve nezih bir ortamda geçerken iftar buluþmasý ailesel katýlým ile daha da güzel bir boyut kazandý. Birçok üye ve Nizipli geleneksel bir hal alan iftar yemeði sayesinde bir kez daha bir araya gelerek hasret giderdi. Toplantýnýn Ev Sahipliðini ise Antep Sofrasý üstlendi. Ýftar yemeðine Ýþyeri sahibi Oktay Cankesen 18'lik Minibüsü ile destek verirken Müslüm Akpek ise Lojistik konusunda desteklerini esirgemedi. Nefis yöresel ev yemekleri ile sofralarý donatan Mahmut Küçük (Polen) yemeðe katýlanlar tarafýndan takdir topladý. Önceki gün Ýstanbul’da gerçekleþen Ýftar yemeðine ayrýca Nizip'ten Admin ve Kasým Kardeþlerin yaný sýra Eskiþehir’den Mehmet Özel, Bursa'dan Mahmut Küçük (Menes) ve çok sayýda aileler katýldý. Hafýzalarda ve damaklarda iz býrakan Ýftar Yemeði Sahur vaktine kadar devam etti.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...
nrtmedya.com
Bizim nizip.com iþi büyütmüþ .
NRT de bile artýk adýndan bahsettirmiþ
Helal olsun.
HARRAN ÜNÜVERSÝTESÝ TARÝH BÖLÜMÜ
Ne KraLýna Giderim Nede ALayýna , Bir Durum Varsa KraLýda GeLir Ayaðýma ALayýda..
Oðlum olana kadar KRAL benim
afiyet olsun hemþerilerime![]()