bedava deðil herkesin bütçesine uygun olsun diyorum.
neyse arkadaþlar siz beni anlamak için deðil anlamak için çabalýyorsunuz.
bedava deðil herkesin bütçesine uygun olsun diyorum.
neyse arkadaþlar siz beni anlamak için deðil anlamak için çabalýyorsunuz.
Sen kafaný takma o kime bakacaðýný bilir![]()
Bence cebine baksýn zarar ediyorsa zam, kar ediyorsa indirim yapsýn. Deðil mi derviþ abi.
hmm zamanýnda devlet bütçesi zarara uðradýðýnda halkýn cebine göz konulmuþtu ha bire zamlar gelmiþ onun gibi mi olsun çoþkun abi![]()
ya þimdi þunuda düþünmek lazým gelir sonuçta orayý iþleten derviþ abinin de katlandýðý belirli bir maliyet var buda risk demek bu riske karþýlýkta birþeyler kazanmasý gerek diye düþünüyorum. bunun için fiyat ayaralamalrýna karýþmamanýn doðru olduðunu düþünüyorum...
yani baþka izahý var mý gökhancýðým bu iþin.
kaliteli bir yerde 1 ytl ye çay daha zevkli olur bence....
sazan serseriler atlamasýn...![]()
Ülkücü olan ayný zamanda dindar olmalýdýr.
M.Yazýcýoðlu
orhan abý sana saygý sevgý ve sukranlarýmý sunuyorum.alem bana hayran bende sana abý.öpüyorum sený
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Arkadaþlar bu yýl 8. ayda nizip'e gittiðimde sizin tavsiyeleriniz üzre bir sabah, kahvaltýsý için köyden Yanýmda misafirlerimle birlikte nizip'e geldik 2-5 yaþ arasý 7 çocuk toplam 19 kiþiydik. Osmanlý Parkýndaki Kafede kahvaltý verilip verilmediðini bilmiyorduk Ýþletmecisi Baþörtülü olan bayana sorduk verildiðini söylediler bizde oturduk. Bekle kahvaltý gelecek... neyse önden pirpirim salatasý geldi 10 dk sonra söðülme daha sonrada birer tabak içinde birer dilim sucuk,yumurta,Beyaz peynir,zeytin,birkaç dilim domates,salatalýk ve yanýnda birer çay geldi. Sabah Kahvaltýsýnda harbiden Nizipliler pirpirim salatasýmý yerler.Sonradan öðrendiðimize göre burda kahvaltý verilmiyormuþ.
Ama istenen hesap 200TL idi.
Bir yerin güzel olmasý görüntüden ibaret deðildir. Onu güzel yapan iþletenlerin ve çalýþanlarýn müþteriye bakýþ açýsý ile yaptýðý servisin kalitesidir.
Bir dahada osmanlý parýna gitmem(daha da davosa gitmem)...