Eda,yoksa bu bir iftar davetiyesi mi? Vala bu gördügün kalabalýðýn tamamý gelir sonra demedi deme)
Eda,yoksa bu bir iftar davetiyesi mi? Vala bu gördügün kalabalýðýn tamamý gelir sonra demedi deme)
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Aynen tam teþkilat geliriz valla!..![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Bayan agýrlýklý bý ýftar super olur gercekten![]()
بِسْـــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
::..αℓℓαн ιℓє σℓ∂υктαη ѕσηяα öℓüм ∂є, öмüя ∂є нσþтυя..::
Yav Kasým BÖLER'in sesi soluðu çýkmadý hiç,memnun kalmadýmý ne.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Kasým bey þoktan çýkmaya çalýþýyordur.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Kasým'ýn 2 günlük iþi vardý. bugün gelir sanýyorum
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Ben de hala bu yaþanýlanlarý bir; "rüya" olarak addediyorum... Þoktaysa, çýkmamasý doðal..![]()
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Abi nasýl anlatsam bilmemiyorum... Sen de az buçýk gurbette sayýlýrsýn ama yine de bir ayaðýn Nizip'te. Çocukluðama gelmiþti yaz Ramazaný.. Bir kýsmýný tutmakta Nizip'te nasib olmuþtu.
Burada gerçekleþen etkinlik beni yýllar öncesine götürdü... o çocukluðumda kalan Ramazan Ruhunu bana tekrar tattýrdý.
Yoksa "Acý Gurbetin" Ýstanbul Ramazanýndan pek haz aldýðýmý söyleyemem.
Yok hido yok benim bir ayaðým inan Nizip'te deðil, 17 senede 4 kere gittim o da toplasan 15 gün etmez.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Bu yýlda iftar davetlerinin bereketi geldi..![]()
Geçen yýl alimallah aðaç kökü kemirecek hale gelmiþ, Ramazan Çadýrlarýný kendimize yol etmiþtik..![]()
Ben araþtýrýyorum baþkalarýnýn iftar davetlerinede gideceðiz, nerde beleþ yemek biz orada. heh heee
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE