Mahmut davul Nizip'te güzel oluyor burada deðil.
Mahmut davul Nizip'te güzel oluyor burada deðil.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
davulculardan ne istendiðini anlamadým
herkes kendi iþini yapýyor
HARRAN ÜNÜVERSÝTESÝ TARÝH BÖLÜMÜ
Ne KraLýna Giderim Nede ALayýna , Bir Durum Varsa KraLýda GeLir Ayaðýma ALayýda..
Oðlum olana kadar KRAL benim
Ramazanda davul güzel ama bazen dayanýlmaz oluyorlar.Yavaþ çalýn kardeþim ya yavaþ çalýn.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
itirazýmýz yok davula da ..davulcuya var..cok hýzlý calýyor..biraz yavaþ çalsýn..sokakta ne kadar araba varsa alarmý ötüyor...yavaþ çal be mübarek yavaþ çal...sanýyorsunki deprem oluyor...bunlar bahþiþ isteme gelirler elbet..![]()
bu davula sahip çýkanlar önceden kalk selasý yani sahura kalksýnlar diye sela okunurdu millet rahatsýz oluyo diye kaldýrýldý þikayettden dolayý davula sahp çýkanlar selaya neden sahip çýkmýyorlar? bu davul seladandamý önemli?
MEHMET ARNAVUT
Birde önceden, davulcular mani okuyarak davul çalýyorlardý sanýrým, þimdikiler tamamen gürültü yapýyorlar. bizim sokaktaki 4 apartmanýn önünde ortalama 50 den fazla araba var, hepsinin alarmlarý birbirine giriyor, gürültü kirliliðini savunanlar birþeylerle baðalntý kurmaya çalýþýyorlar nedense...
biz geleceðiz, gelecek biziz
þu an çalýyolar ..sanýrsýnki deprem oluyor...5 tane arabanýn alarmý calýyor..komsunun cocugunun aðlama sesi geliyor...![]()
bizimde çaldý þimdi davulcu
kiracýmýzýn oðlu aðlýyor
ama yinede seviyorum davulu
HARRAN ÜNÜVERSÝTESÝ TARÝH BÖLÜMÜ
Ne KraLýna Giderim Nede ALayýna , Bir Durum Varsa KraLýda GeLir Ayaðýma ALayýda..
Oðlum olana kadar KRAL benim
Bir sokak anlaþýn kovalara suyu doldurun sokaðýn baþýndan davulcu girince suyu dökmeye baþlayýn sokaðýn baþýndan sonuna kadar sudan çýkmýþ balýk gibi olur sanýrým bir daha da gelmez.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.