arkadaþlar acaba yeni mezarlýk nerede olacak
arkadaþlar acaba yeni mezarlýk nerede olacak
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (27.02.10 Saat 05:44 ) deðiþtirilmiþtir.
Yeni mezarlýkmý yapýlýyorki.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Sen Ýstanbuldan þöyle boðaz manzaralý iki kiþilik yer ayýr da biz beraber yanyana yatarýz.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
En güzel yer aþiyan mezarlýðý püfür püfür boðaz manzaralý, ama ben yinede Nizip'i tercih ederim.
Evet Þahin Ýstanbula gömüldüðün vakit en fazla 10 sene içinde üstüne baþkasýný gömerler, burada ölüye saygý yok, zaten mezarlýklar öyle ücra yerlerdeki kimse mezara ziyarete bile gidemiyor.
yakýn yer olarak torumahmut yolunda çok geniþ bir arazi var bir ara tmo kiralamýþtý orasý olabilir veya sergil daðýnýn o taraflar uygun olabilir
Þöyle baraja bakan bir yer olsun, biz Mahmutla beraber kardeþ kardeþ yatarýz.
Yav boþver Nizip'i dýþarýsý zaten sýcak birde mezarlýk yanýyordur,benim zaten sýcakla aram yok habire terliyorum sen en iyisi Ýstanbuldan ayarla.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Nizip Mezarlýðýnýn sukunet ve huzuru heryerde olmaz.Selvilerin nazlý nazlý salýnýþý,Kuddüs (Yusuf'u Tut) kuþlarýnýn ruhani ve derin derin ötüþü,hele baharda güllerin,çiçeklerin açýlýp koku yaymasý;insana ötelerden haber verecek gibi sessiz sakin mezarlarýn,ziyaretçilerini beklemesi....Orasý bizim hem geçmiþimiz,hem geleceðimiz...Orasý bizim kökümüz kömecimiz...Bazýlarýmýzýn yakýnlarý dünyadakilerden daha çok...Orayý isteyenler,bekleyenler,gözleyenler....Oraya defnedilmek muradýnda olanlar-men gibi-...Nizip mezarlýðýný çoook ama çoook seviyorum.Sevdiklerim orada,atamýz,yadýmýz,tarihimiz hep orada ve kýyamete kadar da orada kalacak inþaalah...