Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
www.tarhanharita.net
www.tarhanharita.net
www.tarhanharita.net
çok güzel bir iftar yemegi olmuþ,orda bulunmadýgýma piþmalýk duydum valla
bu güzel topluluk hep daimi olsun ....
valla ortam muhtesem görünüyor..... orda olmayi cok isterdim.......
Kelimeler sustu..Resimler her þeyi.. pardon yaþananlar her þeyi anlatýyor...
Abartmýyorum Ýstanbul'a ayak bastýðým onca koca yýl içerisinde geçen, Ramazanlar içerisinde, en güzelini geçirdim.
Yemeklerin lezzeti bir yana, organizasyonun mükemmelliði.. Dostlarýn muhabbet ve güleryüzleri.. o hoþça geçen zaman dilimi...
Sadece teþekkürler..
Emeði geçenlere.. dostlara.. bacýlara.. herkese...;
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Deðerli dostlarla görüþme arzusu ben ve kasým'ý Ýstanbul'a kadar sürükledi. ortak paydasý Nizip sevgisi olan bu insanlarla ayný ortamda bulunabilmenin mutluluðunu yaþýyorum. Çok deðerli Mahmut Küçük abimin hiç bir masrafdan kaçýnmayan menüsü, deðerli eþlerinin binbir çeþit Nizip yemeklerinin zenginliði ve yorgunluðu karþýsýnda mahçup olmamak elde deðil. Ayný þekilde Oktay Cankesen'in yeni iþyerinin en güzide köþesini bizlere tahsis etmesi, lokantasýnýn týklým týklým ve iftar vakti olmasýna raðmen biz misafirlerine hürmette yarýþmalarý ne kadar misafirperver ve kadirþinas olduklarýnýn göstergesiydi. Osman abinin o yüzünden eksik olmayan tebessümüyle geceyi þenlendirmesi ayrý bir güzellikdi.
Bursa'dan gelen Mahmut Küçük kardeþimin ve Eskiþehirden gelen yine çok samimi Mehmet abimin samimiyetleri ve kýrk yýllýk tanýþýyormuþuzcasýna kaynaþmamýz görülmeye deðerdi. Müslüm Akpek ve Hidayet kardeþiminde yine diðerleriyle beraber bizle sabahlamalarý, Eminönü'nde eþi bulunmaz balýk ekmek, Sultan Ahmet, Feshane, Ayasoyfa gezilerimiz, Eyüp Sultan hazretlerinin türbesinde o manevi hazý teneffüs etmemiz ve sayýlamayacak anýlar, hatýralar bir geceye nasýl sýðdý hayret ediyor ve yenisini iple çekiyorum.
Hele Ramazan abimin tüm gece ve ertesi sabah bizle yakýn ilgisi ve ev misafirliði için tekrar teþekkür ediyorum. Allah hepinizden razý olsun, Nizip'e mutlaka bekliyoruz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Güzeldi deðil mi?
Gelenlerin ayaðýna
katkýda bulunanlara
Allah karþýlýk olarak yüzbin versin.
Mahmut Aðabeye
Müslüm Ammiye
Oktay kardeþime
Organizasyon için çalýþan ramazan Kardeþime
Taa uzaklardan gelen Fahri ÝstanbulNizip.com cular
Mehmet Akif ve kasým Kardeþime
Yakýn Uzak Ýstanbulun her semtinden gelen
kardeþlerimize
Bursa Temsilcisi
Menes
Eskiþehirden aziz kardeþim Mehmet Özel
Vee Ýstanbullular.
Büyük bir kalablýk okuþturduk.
Derneðe de katkýmýz olsun isterdik ama
Dernekçileri göremedik.
Bir daha ki toplantýmýza mutlaka dernekçilerden biraç kiþiyi mutlaka getireceðiz.
Her fikri ve görüþü toplayan Nizip.com
Ayný zamanda dernekleri de bir araya getirmeye vesile edeceðiz.
Marmara Bölgesi Nizip Ýftarýnýn en büyüðünü gelecek yýl tam ve büyük bir coþkuyla yapmak için þimdiden hedef yaptýk ve Allah o güne kavuþturursa yapacaðýz.
Ortam çokta ciddi konuþma için elveriþli olmadýðý için
bir açýklama yerine
kaynaþma ve biraraya gelme hoþnutluðu kaldý.
Bu da çok güzel bir hitabetten elbette ki daha anlamlý oldu.
Herkes memnundu.
Nizip.com iyi ki var.
Osman Demir Istanbul
Bir ramazan buluþmasý daha sona erdi, baþta Mahmut abiye ve deðerli eþine verdikleri emekleri için çok teþekkür ederim, Ýstanbulda Nizip yemeklerinin hasýný yedik, Oktay Cankeser'in bize mekanýný tahsis etmesi gerçekten bu yemek iþini çok kolaylaþtýrdý kendisine çok teþekkür ederim, adminimiz Mehmet Akif'in ve Kasým beyin Nizipten gelerek bizi onurlandýrmasý her þeye deðdi, yalnýz þu Mahmut gelmeseydi iyi olurdu tüm neþemizi kaçýrdý (þaka tabi), ayrýca Vanlý kardeþimize de teþekkür ederiz.
Ayrýca Güngören Nizipliler derneðinden de katýlýmlar oldu, özellikle Müslüm Öðüt abimiz biþi þereflendirdi.
Bizim meþhur lezzet ustamýz Hayri bey ve deðerli eþide aramýzdaydý, daha adýný sayamadýðým diðer katýlýmcýlara tekrar tekrar teþekkür ederim.
Bir dahaki Ýstanbul nizip.com buluþmasýnda daha kapsamlý ve geniþ bir katýlým olacaðýndan þüphemiz yok.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Þimdi Bursa'da iþyerindeyim buradadaki arkadaþlar da hafta sonu Ýstanbul'a gideceðimi biliyorlardý, gelir gelmez nasýl geçti diye sordular. O bitmez tükenmez dostluðu nasýl anlatayým ki,yýllardýr görmediðim ve görmeyide arzu ettiðim sevgili Admin'i yýllar sonra kucaklamaktan son derece mutluyum, beyefendi insan Kasým'la tanýþtýk.Merter'de Admine bir hýrka alýþýmz vardý görmeye deðer,biz ne kadar açýk tonlarý göstersek alý, moru, kýrmýzýsý, pempesi. O! habire gidip gidip nerde siyah koyu renk varsa ona sarýlýyor dönüp sonrada bana niye ben senmiyim diyor.Öyle ya nede olsa Bursa'da oturuyoruz bir kerede pembe tiþort giydik ya. sonra (Polen) Mahmut abininin eþinin o þahane yemekleri anlatýlmaz tadýlýr. Oktayýn muhteþem misavirperverliði,Osmanýn güleryüzü ha bu arada en iyi fýkra anlatan yarýþmasý 10 oyla ben seçildim ve sevgili Osman'dan gömlek parasýný aldým.Aslýnda kendisi vakko'dan gömlek alacaktý ama sezon sonu indirim den parasýný verdi, bende o parayý Hidayetin'in kýzýna bayram harçlýðý verdim.Sonra müslüm abi bize lojistik turizim'den yani kendi firmasýndan kýlimalý lüks bir araç tahsis etti söför bizi sabaha kadar gezdirdi.neresimi Eyüp Sultan, Feshane, Sultan Ahmet,Ayasofya. sonra gecenin üçünde Eminönün de boðaz manzaralý balýk ekmek yedik ben çeyrek ekmek yedim sonrada niye yarým yemedim diye piþman oldum o kadar lezzetliydi. Biz Mahmut abiyle saat 3,5' ta Merter de indik kalanlar Güngörene çay içmeye deyip ciðer dürümü götürmeye gittiler.Yaný benim için bu hafta sonu 2009'un hitiydi.Kusur ettiysek affola.gelmeyen çok þey kaçýrdý,emeði geçen herkese çok teþekkürler bir dahaki seneye ömrümüz olursa bir kaç arkadaþ orgenize edelim de daha büyük bir organizasyon olsun.Baharda Bursaya gelmek isterseniz ki mutlaka beklerim, herkesi evimde aðýrlamaktan büyük onur duyarým.Ýyiki varsýn Admin,iyiki varsýn Nizip.Com beni bu güzel insanlarla tanýþtýrdýðýnýz için size teþekkür ederim.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Mahmudum o senin kendi iyiliðin biz de seni çok seviyoruz.
Eyüp Sultanda verdiðin vaazýda hiç unutmayacaðým, meðer sende benim gibi düþünüyormuþsun.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Diðer resimler nerede kaldý.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
[TINYPIC]9zssx3&s=3[/TINYPIC] ..
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Benim makinadaki resimleri þimdi indirdim.birazdan yüklerim.
Emrah TARHAN
TARHAN HARÝTA DA TOPOGRAF
www.tarhanharita.net
emrah@tarhanharita.net