sizi kýnýyorum sofrasýnda coco cola var ramazan da oruç tutuyorsunuz ve cococola içiyorsunuz yazýkk
sizi kýnýyorum sofrasýnda coco cola var ramazan da oruç tutuyorsunuz ve cococola içiyorsunuz yazýkk
Mustafa marka deðilde kola'nýn zararlarýný yazsan daha iyi olur.Zaten bunu bilmeyen de artýk yoktur.Onun yerine %100 meywa suyu daha iyi olur amaaa afiyet olsun...
Hayri Murat Bakýrcý
Onu bilmeyen yok.
Ýçmem içene de biþey demeye hakkým yok sadece saðlýða olan zararý hakkýnda bilgi vermeye çalýþýrým.Ben meywa suyunu tavsiye ederim...
Hayri Murat Bakýrcý
konuyu ayýrmýþlar konuyu anlamayanlar için söylüyorummm bu konu þu istanbul iftarý iile birdi.
ama bazýlarýnýniþine gelmeyince heemn ayýrmýþlar
http://www.nizip.com/showthread.php?t=24939
linktekii fotoðraf herþeyi anlatmakta
valla bende slayt gösterisinde bu coca colanýn içeriðini okudum
acýlar içi bir durum ortaya çýktý
HARRAN ÜNÜVERSÝTESÝ TARÝH BÖLÜMÜ
Ne KraLýna Giderim Nede ALayýna , Bir Durum Varsa KraLýda GeLir Ayaðýma ALayýda..
Oðlum olana kadar KRAL benim
,içip içmemeniz önemli deðilasýl sorun sofranýzda olmasý onun geliri ile filistinde kardeþlerimize kurþun sýkýlýyor
Kardeþ sen hala orda mýsýn?..
Neredeyse bize alkolik muamelesi yapacaksýn??!!..
Zaten normalde, deðil Coca Cola hiç bir gazlý içeceðin tarfýnda deðilim...
Üstelik benim anlamadýðým; Coca Cola ile Cola Turka arasýnda ne tür bir fark var?.. Doðru, birisi yahudi sermayesi; öbrünün ne sermayasi olduðu belirsiz?..
Sen hiç ülk... fabrikasýnda çalýþan bir iþçiyle konuþtun mu?..
Ýnaçlarýn nasýl sümürdüðü, kullanýldýðýný, alet edildiðini....
Bu konulara ileride deðineceðim, biraz sabýr edersen gerekli açýklamalarý tarafýnýza beyan edeceðim inþeallah..![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Ýçmedik kaldý.
Konu felsefefe tarafýndan (30.08.09 Saat 19:01 ) deðiþtirilmiþtir.
Osman Demir Istanbul
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
[sýze=3][/sýze]
bende eskiden çok içerdim ama 2-3 senedir ne kola ne sarý ne gazoz hiç içmiyorum sizede tavsiye ederim
yerli malý yurdun malý herkes bunu kullanmalý
mis gibi yerli meyvelerden yapýlan meyve sularý durduðu yerde nedir içinde ne olduðu belli deil içecekler
Kola masada diye oradaki sevgi saygý ve aþký görmemen beni þaþýrttý, býrak kolayý molayý oradaki insanlarýn yüzlerindeki mutluluða bak.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE