allah rahmet eylesin.
öncelikler bu acýyý benimle birlikte yaþayan tüm nizip.com ailesine,abilerime ve arkadaþlarýma allah razý olsun der kimsenin baþýna mevlam genç yaþta böyle bir acý vermesin.
insanlar bir þeyin deðerini kaybetikten sonra anlýyor.ama malum öyle olmamasý lazým.
ne kadarda þirindi beraber gülerdik,þakalaþýrdýk.
en acý olan durumda 27 yaþýnda ve arkasýnda 4 çoçuðu býrakmasýdýr.
allah rahmet eylesin derim.mekaný cennet olsun
hepinize ayrý ayrý minnettarým hakkýnýzý helal edin
bir nebzede olsa acýmýzý dindirdiniz.
beni gerek arayan ,gereksede baþsaðlýðý dileyen abilerime ,arkadaþlarýma teker teker teþekkür eder elerinden öperim büyüklerimin
HARRAN ÜNÜVERSÝTESÝ TARÝH BÖLÜMÜ
Ne KraLýna Giderim Nede ALayýna , Bir Durum Varsa KraLýda GeLir Ayaðýma ALayýda..
Oðlum olana kadar KRAL benim
allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun ins.
basin sag olsun sükrü kardesim
Þanlýurfa’da akýmý kesmeden direðe çýkan elektrikçi ihmali yüzünden az daha ölüyordu
Þanlýurfa’da yüksek gerilim hattýna elektrik kablosu baðladýðý sýrada akýma kapýlan elektrikçi aðýr yaralandý. Alýnan bilgiye göre, Selçuklu Mahallesi Osmanlý Caddesi’nde bir evin elektrik kablolarýný direðe baðlamaya çalýþan Ramazan Altundað (25) akýma kapýldý. Yere düþen elektrik kablolarý nedeniyle, bir süre direkte asýlý kalan Altundað’a çevredekiler de yardým edemedi. Vatandaþlarýn ihbarý üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevre güvenliðini aldýktan sonra Dicle Elektrik Daðýtým A.Þ. (DEDAÞ) yetkilileriyle irtibata geçerek akýmýn kesilmesini saðladý.
Hayati tehlikesi sürüyor
Olay yerine çaðrýlan itfaiye ekiplerince direðe uzatýlan merdivenle bulunduðu yerden indirilen Altundað, ambulansla Þanlýurfa Eðitim ve Araþtýrma Hastanesine kaydýrýldý. Yaralýnýn hayati tehlikesinin bulunduðu öðrenildi.
Direkte asýlý kaldý
Elektrik akýmýný kesip direðe çýkmasý gerekirken ihmal sonucu akým varken direðe týrmanan elektrikçi akýma kapýldý. Bir süre direkte asýlý kalan Ramazan Altundað, ambulansla hastaneye kaldýrýldý.
Ne KraLýna Giderim Nede ALayýna , Bir Durum Varsa KraLýda GeLir Ayaðýma ALayýda..
malum abimizi kaybettik kaza
anýndaki haberi atmak istedim
allah rahmet eylesin
![]()
Güncel / Haberin Eklenme Tarihi : 28-08-2009 / 10:53:19
Bu haberi 26 kiþi,Þanlýurfa Sembol Haberi ise bugün 837 kiþi okudu.
ELEKTRÝK DÝREÐÝNDE ASILI KALDI
Sanal Mercek![]()
![]()
![]()
![]()
Þanlýurfa'da bir eve elektrik çekmek için yüksek gerilim hattýna çýkan elektrikçi ustasý, akýma kapýlarak direkte asýlý kaldý.
Edinilen bilgiye göre, elektrikçi ustasý Ramazan Altundað (25), Selçuklu Mahallesi Osmanlý Caddesi'nde bulunan iki katlý bir evin elektrik hatlarýný anti kron kablo ile baðlamak için yüksek gerilim hattýnýn bulunduðu direðe çýktý. Altundað, direkte çalýþýrken akýma kapýlarak baygýnlýk geçirdi. Direðin üzerinde yaklaþýk 15 dakika asýlý kalan gencin kurtarýlmasý için vatandaþlar durumu polise haber verdi. Kýsa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, olayý 112, Þanlýurfa Belediyesi'ne ait itfaiye ekibi ve
DEDAÞ'a bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yüksek gerilim hattýndaki elektriklerin kesilmesi için DEDAÞ ekiplerinin gelmesini bekledi. Bunun üzerine vatandaþlar, trafo hattýnýn kapýsýný kýrarak þartelleri indirdi. Elektriklerin kesilmesi ile birlikte direkten indirilen genç, ambulansla Þanlýurfa Eðitim ve Araþtýrma Hastanesi'ne kaldýrýldý. Vatandaþlar DEDAÞ ve itfaiye ekiplerine tepki gösterirken, bazý vatandaþlar DEDAÞ'ýn aracýný yumrukladý. Gencin durumunun ciddiyetini koruduðu bildirilirken, olayla ilgili soruþturma sürdürülüyor.
Þanlýurfa'da bir eve elektrik çekmek için yüksek gerilim hattýna çýkan elektrikçi ustasý, akýma kapýlarak direkte asýlý kaldý.
Güncelleme:27 Aðustos 2009 15:09
ÞANLIURFA (ÝHA) - Edinilen bilgiye göre, elektrikçi ustasý Ramazan Altundað (25), Selçuklu Mahallesi Osmanlý Caddesi'nde bulunan iki katlý bir evin elektrik hatlarýný anti kron kablo ile baðlamak için yüksek gerilim hattýnýn bulunduðu direðe çýktý. Altundað, direkte çalýþýrken akýma kapýlarak baygýnlýk geçirdi. Direðin üzerinde yaklaþýk 15 dakika asýlý kalan gencin kurtarýlmasý için vatandaþlar durumu polise haber verdi. Kýsa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, olayý 112, Þanlýurfa Belediyesi'ne ait itfaiye ekibi ve
DEDAÞ'a bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yüksek gerilim hattýndaki elektriklerin kesilmesi için DEDAÞ ekiplerinin gelmesini bekledi. Bunun üzerine vatandaþlar, trafo hattýnýn kapýsýný kýrarak þartelleri indirdi. Elektriklerin kesilmesi ile birlikte direkten indirilen genç, ambulansla Þanlýurfa Eðitim ve Araþtýrma Hastanesi'ne kaldýrýldý. Vatandaþlar DEDAÞ ve itfaiye ekiplerine tepki gösterirken, bazý vatandaþlar DEDAÞ'ýn aracýný yumrukladý.
Gencin durumunun ciddiyetini koruduðu bildirilirken, olayla ilgili soruþturma sürdürülüyor.
Elektrik Direðine Asýlý Kaldý
Þanlýurfa'da bir eve elektrik çekmek için
Edinilen bilgiye göre, elektrikçi ustasý Ramazan Altundað (25), Selçuklu Mahallesi Osmanlý Caddesi'nde bulunan iki katlý bir evin elektrik hatlarýný anti kron kablo ile baðlamak için yüksek gerilim hattýnýn bulunduðu direðe çýktý. Altundað, direkte çalýþýrken akýma kapýlarak baygýnlýk geçirdi. Direðin üzerinde yaklaþýk 15 dakika asýlý kalan gencin kurtarýlmasý için vatandaþlar durumu polise haber verdi. Kýsa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, olayý 112, Þanlýurfa Belediyesi'ne ait itfaiye ekibi ve
DEDAÞ'a bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yüksek gerilim hattýndaki elektriklerin kesilmesi için DEDAÞ ekiplerinin gelmesini bekledi. Bunun üzerine vatandaþlar, trafo hattýnýn kapýsýný kýrarak þartelleri indirdi. Elektriklerin kesilmesi ile birlikte direkten indirilen genç, ambulansla Þanlýurfa Eðitim ve Araþtýrma Hastanesi'ne kaldýrýldý. Vatandaþlar DEDAÞ ve itfaiye ekiplerine tepki gösterirken, bazý vatandaþlar DEDAÞ'ýn aracýný yumrukladý.
Gencin durumunun ciddiyetini koruduðu bildirilirken, olayla ilgili soruþturma sürdürülüyor.
(ÝHA)
![]()
Konu þükrü çiftçi tarafýndan (29.08.09 Saat 08:07 ) deðiþtirilmiþtir.
keþke video ekleyebilseydim.
haberler de 15 dakika direkte kaldýðýný söylüyorlar
video da ve komþularý 2 saaten fazla direkte kaldýðýný söylüyorlar
yazýk yazýl allahtan korkun.
tedaþý arýyorlar adamlar rahatýný bozmuyor
Ýnna Lillahi Ve Ýnna Ýleyhi Raciun...
Þükrü kardeþim ne denilebilir veya ne yapýlabilir ki...??!!...
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..