![]()
Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi tarafýndan 20 Temmuz 2009 Pazartesi günü baþlatýlan yaþlý ve hasta bakýcýlýðý kursu 18 Aðustos 2009 Salý günü sona erdi. Bununla birlikte Yaþlý ve Hasta Bakýcýlýðý kursunu bitiren 38 kursiyere yönelik sertifika töreni düzenlendi. Törene Nizip Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Halk Eðitim Merkezi Müdür Vekili Bekir Kýlýç, Müdür Yardýmcýlarý, Kursiyerler ve diðer davetliler katýldý. Törende Konuþma yapan Halk Eðitim Merkezi Müdür Vekili Bekir Kýlýç, toplumda hasta, yaþlý ve özürlü insanlara yeterince sahip çýkýlmadýðýný ve bu insanlarýn önemsenmeyerek, küçümsendiðini belirtti. Bunun için de bireylerin bilinçlendirilmesi ve eðitilmesi gerektiðini vurguladý. Ayrýca bu insanlarýn bakýmýnda kendini yetiþtirmiþ, eðitimli ve hizmet alanýnda verimli iþgücü saðlamak için Halk Eðitim Merkezi’nin açtýðý kursun önemli olduðunu söyledi. Tören, müzik dinletisi, konu ile ilgili slaytlarýn izlenmesi ve tiyatro oyunundan sonra sertifikalarýn daðýtýmý ile sonra erdi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...