27.08.2009 tarihinde ÇÝFTÇÝ ailesini yasa boðan bir haber aldýk. þükrü arkadaþýmýzýn kuzeni korkunç bir elektirik çarpmasý sonucu vefat etmiþtir. kardeþimize ALLAH' tan rahmet ÞÜKRÜ arkadaþýmýza baþ saðlýgý dýlýyorum
27.08.2009 tarihinde ÇÝFTÇÝ ailesini yasa boðan bir haber aldýk. þükrü arkadaþýmýzýn kuzeni korkunç bir elektirik çarpmasý sonucu vefat etmiþtir. kardeþimize ALLAH' tan rahmet ÞÜKRÜ arkadaþýmýza baþ saðlýgý dýlýyorum
Konu osman yorgancý tarafýndan (27.08.09 Saat 20:22 ) deðiþtirilmiþtir.
Büyük geçmiþ olsun.. Allah amelince rahmet eylesin.. Olayýn tam olarak nasýl olduðu belli mi?
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
þükrü çiftci kardeþe baþ saðlýðý,allahtan sabýr dilerim
Basin sagolsun........
Bende az önce duydum Allah rahmet etsin,baþýn saðolsun Þükrü kardeþ
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
basiniz saolsun kardes ALLAH rahmet eylesin meakni cennet topragi bol olsun.
RABBIM geride kalanlara sabir versin..
þükrü baþýn saolsun...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Þükrü kardeþ baþýnýz saðolsun. Allah kardeþinizin mekanýný cennetetsin. Kardeþ acýsýnýn ne kadar derin vede sarsýcý olduðunu çok iyi bilirim. Benim üzerimdede derin izler býrakmýþtý. Ne diyeyim allah yüreðinize soðukluðunu bir önce versin.....
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
Tedaþ'cý olduðumuz için elektrik çarpmasý nedir bilirim ah o melun görünmeyen,kendini göstermeyen sinsi düþman.Þükrü kardeþim baþýnýz saðolsun Allah azza ve celle ölene rahmet kalanlara sabrý cemil niyaz etsin.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Þükrü baþýn sagolsun rabbim öbür alemini güzel kýlýp kalanlara sabýr versin.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Þükrü allah sabýrlar versin, ölen kardeþimizede allahtan rahmet diliyorum mekaný cennet olsun.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Baþýn sagolsun Þükrü.Allah rahmet eylesin.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
þükrü baþýn saðolsun... ölene allah rahmet eylesin geride kalanlarada sabýr versin...
Baþýn sagolsun Þükrü.Allah rahmet eylesin.
NE MUTLU TÜRKÜM
BÝZ BU VATANI KARÞILIKSIZ SEVDÝK