Üye : CRTL Tuþum çalýþmýyor.
Üye 2 : Konuyu biraz daha açabilirmisin nasýl yani ? Klavyende sorun olmasýn ?
Üye: Bilmiyorum nerde sorun olduðunu CTRL tuþuna basýyorum ama word de ctrl diye yazmýyor
Moderatör : Konu yoruma kapalý.Sen basmayý beceremiyorsun sýký bas bak o zaman abc yi bile yazýyor
Baþlýk : Pc im açýlmýyor.
Üye : Arkadaþlar pc im açýlmýyor ne sorun olabilir ?
Üye 2 : Pc inde ne gibi birþey var ama hiç mi açýlmýyor açýlýnca ekranda biþey yazýyormu ?
Üye : Hayýr hiç açýlmýyor tuþa basýyorum çalýþmýyor
Üye 2 : Power kablosunu kontrol ettin mi
Üye : o ne
Üye 2: Fiþ fiþ bilgisayarýn fiþi
Üye : hee evet prize takýlý
Üye 2: Bu sorun nasýl meydana geldi ?
Üye : Bir arkadaþým msn den dediki bilgisayarýn araksýnda bulunan güç kaynaðýnýn üstünde kýrmýzý bir tuþ gibi biþey var onu 230 dan 150 ye düþür pc hiç elektrik harcamýyor dedi Bende yaptým
Moderatör : Konu yoruma kapalý.Arkadaþýn baya akýllýymýþ he Bak artýk pc hiç elektrik harcamýyor çünkü güç kaynaðý yanmýþ
Baþlýk : ALT tuþu çalýþmýyor
Üye : Arkadaþlar bana yardým edebilirmisiniz ?
Üye 2 : Ederiz ama sorun ne biraz aç konuyu ,
Üye : Sorun web sitelerinde gezerken ALT tuþuna basýnca sayfa en aþaðý inmiyor
Moderatör :Konu kilitli.Alt tuþuna basarak sayfayý aþaðý indirmeyi býrak ben o tuþa basarak sayfaya takla bile attýrýyorum sen beceremiyosun basmayý
Baþlýk : Pc açýlmýyor
Üye : Arkadaþalr pcime biþey oldu açýlmýyor
Üye 2 : Ne hatasý veriyor bilgisayarýn
Üye 3 : Nasýl oldu bu sorun bir anlatýrmýsýn
Üye :Bir arkadaþýmýn tavsiyesi üzerine.Bana pc imi virüs taramasýndan geçirmemi söyledi bende netten içinde 6000 tane virüs bulunan bir dosya indirdim ve hepsinin tek tek açarak pc ye hepsini tarattýrmaya çalýþtým.Ama 15. ye geldiðimde pc kapandý.
Moderatör : Konu kilitli.Yanlýþ virüsü indirmiþsin özelden ulaþ sana trojan atýcam onu kullan pc ye ilaç gibi geliyor
Baþlýk : Pcim açýlmýyor
Üye :Arkadaþlar pc im açýlmýyor acaba sorun nedir ?
Üye 2 : Hiçmi çalýþmýyor
Üye : Evet hiç
Üye 2 : nasýl oldu anlat yardýmcý olalým
Üye : Pc çok ses çýkartýyordu ve bir abi dediki içini aç ve iyice temizle dedi bende çamaþýr suyuyla güzelce yýkadým
Moderatör : Konu kilitli.Yanlýþ detarjan kullanmýþsýn.Çamaþýr suyu zarar veriyor ve yýpratýyor Bence ya omo kullan yada alo. Yada sen annene ver pc yi atsýn çamaþýr makinasýna sonrada balkona as kurusun
Baþlýk : Wingows um hata veriyor
Üye :wingows uma biþey oldu açýlmýyor
Üye 2 : Ne hatasý veriyor
Üye : Bilmem mavi bir ekran geliyor wingows baþlatýlamadý diyor pc reset atýyor
Üye 2 : Nasýl oldu
Üye : Bir arkadaþým pc me bakýyordu pc im çok yavaþtý dedi senin wingows una virüs girmiþ bende dedim deme yav nasýl kovcaz o virüsü ordan þerefsizin ne iþi varmýþ orda o da dedi sen dokunma ben yarýn formet miymiþ neymiþ ondan atacakmýþ bende tabi o virüse gýcýk oldum wingows klasörünü silmeye kalktým ama silinmedi bende kýzdým silinmeyince önce kasaya sonra monitöre ateþ ettim
Moderatör : Konu Kilitli.Wingows deðil angut windows, ayrýca formet deðil o kadar kibar olma format .Birde oðlum pc ye ateþ etmiceksin yanlýþ yapmýþýn kasaya bir dinamit koysaydýn kökten hallederdin iþi
ANLATILANLARIN GERÇEKLE HÝÇBÝR ALAKASI YOKTUR....