müslüm abi bu konuda sana katýlýyorum...
ne güzel sloganlarý vardý...
ben antepliyim...(antep için)
ben nizipliyim...(nizip için)
demek ki bu kadar þikayetçi insan varsa sen ne antepli nede niziplisin...
müslüm abi bu konuda sana katýlýyorum...
ne güzel sloganlarý vardý...
ben antepliyim...(antep için)
ben nizipliyim...(nizip için)
demek ki bu kadar þikayetçi insan varsa sen ne antepli nede niziplisin...
Ben turizmin haricinde sanki sitede herkes Ben 'den memnun gibi (!).
benbaþkanýn da deiði gibi madem zamanýnda memleketlim diye reklam yapýyordu þimdi de memlketlim diye önem versinler nizipimizin insanýna !
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Az önce konuyu BEN turizm yetkililerine email yoluyla ulaþtýrdým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Seç turizmden cevap gelmiþ ben e-posta attýktan hemen bir saat sonra. e-postama yeni baktýðým için þimdi gördüm.
Gelen maili paylaþýyorum:
ÝYÝ GÜNLER
...TEÞEKKÜRLERÝMÝZÝ SÝZLERE OLAN BÝR BORÇ OLARAK BELÝRTMEMÝZ GEREKÝYOR. ÞU AN ÝÇÝN BÖYLE BÝR DÜÞÜNCEMÝZ YOKTUR,AMA ÝLERÝSÝ ÝÇÝN NEDEN OLMASIN DERÝZ SÝZLERE HÝZMET VERMEK HER ZAMAN BOYNUMUZUN BORCUDUR.TEÞEKKÜRLER
SAYGILARIMIZLA
----------------------------------
biraz yersiz oldu ama meselenin bütünlüðü ve ilgi çekmesi açýsýndan burada paylaþmayý uygun gördüm.
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Henüz BEN turizmden bir haber yok.
Sana garip gelebilir ve abartmýyorum ama, gönderdiðimiz maillere bakabilecek personelleri varmýdýr acaba?!!.. o bile þaibeli..
Eþim METRO Turizim'le antepten döndü, çok menmun kalmýþ..
Bence "BEN" kaybedenler sayfasýna doðru hýzla ismini yazýyor...
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
BEN turizm yetkilileri, sizlere sesleniyorum, NÝZÝP'in tek otobüs firmasý olarak þikayetlerimize kulak verin ve bir açýklama yapýn, bugün firma yetkililerini telefonla arýyacaðým.
Zamanýnda VARAN antebe giderken ;"Ýkram edilen kahvenin yanýnda krema neden verilmiyor?" diye sormuþtum. (Þaka yapmýyorum, benim için önemli).
Sorunuma karþýlýk tam üç kez cep telefonum ve mail yoluyla , bilgi verildi.
Þaþýrtýcý deðil mi?!!..
Acý.. Þaþýrýyoruz..
Çaðdaþ yaþamýn gereði ve firmalarýn bir sorumluluk bilinciyle hareket etmesi gereken olaðan olay bizi nasýlda þaþýrtýyor?!..
Bence; "BEN", benliðini ortaya çýkarttý...![]()
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
2001 yýlýnda Konya yolunda gece yarýsý bir arabayla çarpýþtý ve taksideki 2 kiþi öldü Jandarmanýn fren ölçümüne göre otobüs 70 metre sonra durabilmiþ. (müslüm abi bu normal mi 70 metrede durabilmesi ?
Bir keresinde istanbula giderken 50-60 metre falan uzakta kamyon karþýdan karþýya geçiyor otobüs fren sellektör yaptý ama duramadý allahtan kamyon karþýya geçti de kamyona yan taraftan vurmadý hostesi çaðýrdýk niye bu kadar hýzlý gidiyorsunuz kamyon geçmeseydi çarpacaktý dedim EFENDÝM BU EKSPRES DEDÝiyide dedim ben Ýstanbula bilet aldým Ahirete deðil ön koltuktan bir ses kaderimizde ne varsa o olur
![]()
Bu en son olaydan sonra ben turizm benim için bitti.
NE MUTLU TÜRKÜM
BÝZ BU VATANI KARÞILIKSIZ SEVDÝK
Zeynel 2001 senesinde sanýrým bindiðiniz araç 1999 yada 2000 modeldir bu araçlardaki fren sistemleri bugünkü kadar geliþmiþ deðildi, 70 metrede o dönemin otobüslerinin durmasý için en az 130 la gidiyor olmasý gerekiyor ki buda çok büyük bir hýz o bölgedeki hýz limitleri otobüsler için 90 km dir yani otobüs hatalý.
Ancak þimdiki otobüslerin ayný þartlardaki ani durma mesafesi ABS lilerde 30-40 metredir yolun kuru olmasý koþuluyla, yeni teknoloji araçlar da bulunan bu frenleme sistemlerinin doðru kullanýlmasýda sürücünün bu araçlarla ilgili eðitim almasý sayesinde olur ama benim gözlemlediðim kadarýyla BEN turizmin genelde ikinci kaptanlarýnýn bu konularda eðitimsiz olduðudur. Birçok firma þoförlerine artýk bu eðitimleri vermektedir.
Dün BEN turizmde hiçbir yetkiliye ulaþamadým, bu þirket sahipleri kimdir bilen varsa adýný ve telefonunu verebilirmisiniz.
Ne müþteri hizmet yetkilisi ne de sorumlu mümessil müdür var..
Telefona birileri çýkýyor ama yetkili müdür falan istediðinde kimseyi bulamýyorlar.