Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Admin geleceksin galiba.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ýkinidinden baþlýyýk otýrmýya
cor ediyk
aðþamþa yimekler geliy
hoca ezen oðýyýça yemek yeyicek
Osman Demir Istanbul
Bu ara eþlerimiz n'olacak?.. Kendi adýma, hanýmým olmadan yemek boðazýmdan geçmez...
29 Aðustos Cumartesi uygun gibi..Yer olarak Antep Sofrasý Zeugma salonu çok uygun.Tarih ve yer hususunda itiraz olmazsa 2 gün içinde konuyu ana sayfaya sürebiliriz.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Ramazan bence uygun.
Kimseden çýt çýkmýyor. Artýk þu tarihi belirleyelim.
Mahmut gelecekmisin gelmeyecekmisin artýk kararýný ver, geç kalýrsan Ýstanbulda'da kalmak istemezsen ben seni arabamla Bursa'ya býrakýrým, söz.
Caným abim benim sen saðol varol, ben Ýstanbula gelirsem seferi hakkýmý kullanýrým belki oruçta tutmam nede olsa Ýstanbul Bursaya 90 km'den fazla.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Niye Bursadan Ýstanbula deveylemi geleceksin, o eskidenmiþ þimdi seferi olmak için en az 1000km olmasý lazým, yani Nizip'e giderken tutmayabilirsn.