Sevgili arkadaþlar,
bu yýl dördüncüsünü tertip edecegimiz nizipcom istanbul ve Marmara bölgesi iftarý 29.08.2009 Cumartesi günü Güngören Köyiçindeki Antep Sofrasýnda yapýlacaktýr.Tüm arkadaþlarýmýzý bekliyoruz.
Sevgili arkadaþlar,
bu yýl dördüncüsünü tertip edecegimiz nizipcom istanbul ve Marmara bölgesi iftarý 29.08.2009 Cumartesi günü Güngören Köyiçindeki Antep Sofrasýnda yapýlacaktýr.Tüm arkadaþlarýmýzý bekliyoruz.
Konu Ramazan Tarhan tarafýndan (30.08.09 Saat 14:11 ) deðiþtirilmiþtir.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Ramazan! iftar için istanbul ziyareti zor görünüyor,Ýnsanlar zaten ramazanda kendinden aciziyor birde kimse yatýya misafir kaldýramaz diye düþünüyorum.Yinede kýsmet,menüyü bir görelim bakalým.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Mahmut artýk Bursa çok yakýn, Kabataþtan bile Bursaya hýzlý feribot koydular, iftardan sonra atlar dönersin.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Bu arada Nizipliler derneði için bir sorun yok ama bana sorarsanýz orasý olmasýn, çok dar ve ufak bir yer sýkýntýdan patlarýz.
En iyisi Ramazan þöyle kýyak yerden bir iftar çadýrý ayarlasýn, nede olsa belediyeci sayýlýr.Hemde yemekler bedavaya gelir. He he he.
Ramazan iftarý sanýrým, R.Tarhan'ýn teklifi ile Oktay Cankesen'in Köyiçindeki Zeugma Restoranýnda olacak. Menü'de en azýndan; Tarhana çorbasý, etli dolma, ekþili köfte(analý kýzlý) , tavuklu pirinç pilavý ve süpriz yöresel yemekler olabilir. Ýstanbul'a geldiðinde, burada evimizde kalmak için seni davet mi etmeliyiz? Telifsiz kalabileceðin en az üç ev olduðunu biliyorsun. Hanýmdan izin alýp gelemeyeceksen baþka bahaneler arama bence)
Abim benim sana kurban olayým ben. Teklifsiz kapýmýn olduðunu biliyorum sen sað ol var ol.Ramazan herkes için sýkýntý, biliyorsun hava sýcak olacak, günler uzun.Bursadan Ýstanbula sadece iftar için gelme, gitmede sorun yani.Yinede hayýrlýsý.(Hanýmdan korkmaya gelirsek seni biliyoruz.Kendi adýma söylüyorum avrattan korkan avrattan kötü olsun.)
Konu M.KÜÇÜK tarafýndan (20.08.09 Saat 11:41 ) deðiþtirilmiþtir.
Yav menüyü gördükten sonra ben nizipten katýlmayý düþünüyorumSen bursadan istanbula gitmiyorsun
![]()
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Hele erkekleri bir görelim bakalým da benimki kolay.
oruca baþlamadan iftarý hesap etmeye baþlamýþsýnýz![]()
Allah sonunuzu hayýr getire
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Vallah caným þimdi nasýl da hasbeli aþla pirpirimli salata çekti þimdi.
Tarih bellimi
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Ýkinci hafta nýn cumartesine ne dersiniz.
Osman Demir Istanbul