Sanirim Orhan Abi'nin yazisi her seyin altindan bir bolunme senaryosu cikaranlara guzel bir ders olmustur.
Sanirim Orhan Abi'nin yazisi her seyin altindan bir bolunme senaryosu cikaranlara guzel bir ders olmustur.
orhan abim noktayý koymuþturr umarým bundan sonrada ses çýkarmazsýnýzz
yemek yapmakla ulke bolunmesinde ne gibi bir dusunce cikariyorlar anlamiyorum,
soru soracagina dusunceni yazz? konuya baktim birde yoruma heyyy allahim heyyy ne gunlere kaldik,, iyiki orhan abi hizir gibi yetismissin..
buarada yarismayi kazanan ve katilanlara tebrik ediyorum...
biraz anliyorum mustafam dertli olduklarini,
ama soru soracagina kaygilarini yazsalar daha guzel olur belki yardimci olabiliriz??
Türkiyede her zaman kendilerini muhalefet olmaya hapsetmiþ hiç bir zaman iktidarý düþünmeyen ama çamur at izi kalsýn siyasetini müthiþ bir þekilde uygulayan bir grup her zaman bulunmuþtur öyle ki bu þahýslar TÜRKÝYE CUMHURÝYETÝNÝN açmýþ olduðu bir tv .yi bile hazmedemiyorlar onu bile bölücülük unsuru yapmaya çalýþýyorlar SÝZ NE YAPARSANIZ YAPIN BU VATAN TÜRKÜYLE KÜRDÜYLE BÝR BÜTÜNDÜR BÖ-LÜN-ME-YE-CEK.Yemek yarýþmasýný kazanan hanýmefendiyi yürekten tebrik ediyorum TRT 6ya çok teþekkür ediyorum NÝZÝBÝMÝZÝ TANITTIÐI ÝÇÝN.biraz anliyorum mustafam dertli olduklarini,
ama soru soracagina kaygilarini yazsalar daha guzel olur belki yardimci olabiliriz??