Kýymetli Mahmut bir köyde 10 gün kal ondan sonra bu konuþmayý tekrar yapalým.
Köylü Maðdur köylü zor durumda.
Kýymetli Mahmut bir köyde 10 gün kal ondan sonra bu konuþmayý tekrar yapalým.
Köylü Maðdur köylü zor durumda.
Osman Demir Istanbul
Sevgili osman ben genel manada köylünün esnafýn memurun emeklinin durumunun kötü olduðunu biliyorum,köylünün durumunu bilmek için 10 gün köyde kalmaya gerek yok.Bizde herhalde ekmeði kulaðýmýza tepmiyoruz az çok gündemi takip ediyoruz.Bursada tarýmsal sulamalarýn taksit iþleri görevini bana verdiler dünden beri ne gelen var ne de giden anlamýþta deðilim.Ýþin özü eski borçlarý devlet ödemez.hele hele bu hükümet.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Mahmut sen Osman'a bakma o zamanýnda dut aðacýndan düþmüþ ondan sonra bu hale gelmiþ, idare et.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Polemik yapma! bizde bölge olarak doðuda deðilmiyiz.Ben iþ yok güç yok bir dünya çocuk yap sonrada devletten yardým bekle mantýðý için söyledim.Yani herþeyi devletten bekleme biraz da kendin çabala demek istedim.Osmana cevaben. Konuyu yanlýþ anlamak hazýr mý bekliyorsunuz ne.![]()
Mahmut kardeþim kýzma
Böyle bir söylenti var ama
Doðuya devlet ne vermiþ
hiç bir þey görmedik bugüne kadar.
Oysa doðu herþeyini devletine veriyor.
Asker
Ucuz iþ gücü
Daha da örnekleri artýrabiliriz.
Osman Demir Istanbul
Osmaným niçin kýzayým, genel manada doðunun sýkýntýlarý tabiki vardýr hani mecazi anlamda her þeyi devletten bekleme derler ya o manada söyledim yav.
Polemik yapmak, hele hele konularý yanlýþ anlamak hiç tarzým deðil.Doðunun genel durumu ve þartlarýný biliyormusunuz diyeceðim. evet biliyorum diye cevap verirsiniz.
ben sadece þunu söylemek istiyorum."ibrahim tatlýses Urfada OXFORT varda ben mi? okumadým. diyordu. doðuda herþey týkýrýnda bu adamlar keyfi çýkp devlet yardým etsin mi? diyorlar...
Konu fenomen tarafýndan (26.08.09 Saat 11:19 ) deðiþtirilmiþtir.