merak
neresi kötü yaa(
merak
neresi kötü yaa(
neden kötü diyorsun bide aciklama yap istersen.
benim tanidigim o kadar kisi vardi hepsi okadar cok begenirdiki nizipmizi,okullarini misafirpervirliklerini yaklasimlarini gitmek istemezlerdi.
ve hala o kisiler 7 yil olmus okulu bitireli gelip nizipi ziyaret ederler.kimse bugüne kadar nizip ve okullari icin kötü dememistir.
sende bi nedne kötü oldugunu söylersen bizde biliriz..![]()
her þeyden önce okul çok uzakta yurt sorunu var .Araba ile 15 dk sürüyor . okulun eski yeri bana göre þimdiki yerinden çok çok daha güzeldi
Birde kötü okul gormeyen diyen arkadaþýn tarif ettiði kötü okuldan nizip myo nun ne farký var . kuþ uçmaz kervan geçmez bir yerde . Aðaçlarda bu sene dikildi![]()
Aðaçlarýn bu sene dikilmesi, birilerinin oraya sahip çýktýðýnýn ve artýk okulun sonsuza kadar orada kalmasýný istemelerinin göstergesi deðildir.
Buraya gelecek arkadaþlar, okulun uzak olmasý ve yapýmda olan yurdu dýþýnda bir sorunu yoktur. Yurt yapýlmakta olup sonraki döneme yetiþtirilmeye çalýþýlmaktadýr.
ulaþým sorunu servislerle halledilmekte, geçen yýl yaþanan küçük sorunlarýn aþýlmasý içinde yeni önlemler alýnmaktadýr.
Bunlar aþýlabilecek sorunlar. Siz þuna karar verin, tatilemi yoksa söke söke okumayamý geliyorsunuz ?Okumaya ihtiyacýnýz varmý ?
Eðer öyle ise; inanýn öyle kaliteli hocalar varki hayran olacak, okulu bir abi/abla kardeþ iliþkisi içerisinde bitireceksiniz.
Yeni aðaçlar dikmeniz ümidi ile
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Ben nizip'e bu sene yeni geleceðim.Bursa gibi büyük bir þehirin en güzel yerinden çýkýp oraya geleceðim.Çünkü ben oraya tatile yada gezmeye gitmiyorum.Tabi ki onlarda olacak ama her zaman deðil.Ben oraya karda olsa soðukta olsa sýcakta olsa ben oraya okumaya gidiyorum.Gideceðim ve Okuyacaðým.Benim için küçük yer daha iyi bütün gün ders çalýþýrým.Akþam da okuluma giderim.Önemli olan zorluklar deðil zorluklara nasýl göðüs gerdiðindir.
Hepiniz Nizip'imize hoþ geldiniz, okulumuz yeni tabiki bir çok eksikleri var, okulun daðýn tepesine yapýlmasý konusunu kafanýza takmayýn ulaþýmýnýz her þekilde saðlanacaktýr, sosyal tesislerle ilgili eksikler var onuda deðerli yöneticilerimiz hallediyorlar, inþallah önümüzdeki sene tüm sorunlar bitmiþ olacaktýr.
Adminimizin dediði gibi sizde bir iki aðaç dikin hemen, sizinde dikili bir aðacýnýz olsun.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
of o kadar sayfalar war o kadar yorumlar war ben hala nerden girip neye bakacaðýmý þaþýrýyorum gýda teknolojýsý okuyacam i.ö harç fiyatlarý 770 diolar ama ben bulamýyorum hesap numarasý istiyormuþ banka öðrenci numarasý istiyormuþ nerde bu numaralar yahumaymun olduk iki günde