Çaðdaþ giyimin ne olduðunu bile bilmiyorsunuz vay canýna halýmýz harap o zaman.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Arkadaþlar!.. Biz burada tesettürü deðil, tesettürün ifasý sýrasýnda ortaya çýkan yanlýþlýklarý ve hilkat gaibesi kýlýktaki bacýlarýmýzýn kýyafetlerinin 'Ýslama' uygunluðunu tartýþýyoruz... Yoksa Bu yazýyý kaleme alýp, konuyu açtýðýmda, özellikle altýný çizdim; "Tesettür, kadýnýn cazibesini artýrmasý deðildir!.... "diye lütfen bu mihvalde yazý kaleme alýrsak daha verimli olabileceðimiz kanaatindeyim...
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Bencede Abdulkadir.
Yettim gayri hido... (Senelik iznimi kullanýyordum da)Sen doðru bildiðin yolda devam et.Müslüm abiye bakma. O her hýyarým var diyene tuz alýp koþuyor,sen þimdi anti tesettür desen o ben tesettürlüyüm diyecektir.![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Eyvah Mahmut el attý konuya.
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Ýki hafta izine çýktýk diye benim kardeþime nasýl yüklenirsiniz be.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Çaðdaþ ya da deðil,çarþaf ya da her ne isim veriyorsanýz,herkes bir þeyler giyiyor.
Kimi inancý ile birleþtiriyor,kimi fikri ile!
Hatta Afrikalýlar bile bir þeyler giyiyor,yaprak bile olsa.