abi bi þüpheli vardý![]()
abi bi þüpheli vardý![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Bence Huzi Cumali Budak'tan baþkasý deðildi.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ama söz Ramazan Tarhan la Mahmut Küçük iftar versin Huzeyfe^yi getreceðim.
Osman Demir Istanbul
Osman abi iftar demiþken.Biz nizipdekiler ne zaman yapacaðýz?Tarihi belirleyelim.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Söyletme beniBu iftar iþini kim baþlattý
![]()
Hüseyin Nihal ATSIZ
Ramazan'da Ýstanbulda yaþayan nizip.com üyelerine iftar yemeði vereceðim.Umarým Güngören Nizipliler derneði yer verir ve yemek taþýma konusunda lojistik destek alýrým. Gününü ve nerede yapýlacaðýný arkadaþlar anlaþsýn ben hazýrým. Tatlý hariç tamamý Nizip özgün yemeklerinden oluþan bir menü hazýrlayacaðým. Kim gelirse gelsin baþýmýz üzre.Biz baba ve annemizden her sabah uyanýp; - Allah bize misafir yolla.., dualarýyla büyüdük ! Allah hepimize aðýz tadý ile Ramazan'ý eda etme imkaný versin, bekliyoruz...
Kesin menü'yü yakýnda açýklarým.Bulursak, maþ çorbasý yoksa tarhana çorbasý mutlaka olur, etli dolma, ekþili köfte veya pirinç yuvalama, tavuklu pirinç veya firik pilavý, salata, tavþan kaný çay ve ayran þeklinde olabilir.Tavsiyelere açýðýz ve haným antep yemeðinde ustadýr.
Konu tytyhgtyhgh tarafýndan (14.08.09 Saat 12:09 ) deðiþtirilmiþtir.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Anlasilan, ya ciddi nitelikte herhangi bir karar alinmamis ya da bizimle paylasilmiyor!
Bazý teklifler varbence bu iþi fazla kurcalama
![]()
Hüseyin Nihal ATSIZ
Mahmut abi bu yemek konusuna bende destek vermek istiyorum, kabul edersen.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Müslüm Abi siz derneði ayarlayýn
isterseniz.
tatlýlar (koskadan güllaç olarak benden)
Osman Demir Istanbul
Güzel bir toplantý olmuþ gibi görünüyor. Orada olamamak üzüntü verici. Ramazan Bayramý'nda görüþmek nasip olur inþallah...
bireysel emekli, sadece üye...