BU SAYFA SASI SASI KOKMAYA BAÞLADI BALIKCI BALIKSI TÝHHHHHHHHHHHH.
BU SAYFA SASI SASI KOKMAYA BAÞLADI BALIKCI BALIKSI TÝHHHHHHHHHHHH.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Eyvallah Sevgili Dostum Teþekkür Ederim Olsunda Nizip Balýðý Isterse Minnacýk Olsun.
Abi Yalnýz Oltaylamý Paraylamý Yakalndý
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 15:21 ) deðiþtirilmiþtir.
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Yok abi valla aðla yakaladýk. Bende yalan olmaz abi.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Fatih abi ben kefilim orhan abinin o balýðý parayla yakaladýðýna amannnn pardonnn oltayla yakaladýðýna doðrudur yanii :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
of millet balýklarý boy boy gösteriy...
biz nedek ya aha ben balýðý sevmim nolacak þimdi bende Nizip balcaný isterim........
þööle taþbaþta yedi kýzlarýn en köþesinde bir sakin yer var ya he iþte orda..... iki havara taþýndan yapýlmýþ mangalda halis muhlis meþe palamutu közünde kalýn þiþte arasýnda kuzu eti Nizip balcanlý fettahýn fýrýnýndan dýrnaklý ekmek........
bana bunun resmini çekin arkadaþ belýktan malýktan anlamam......
hem siz orhan abiyle fatih abiye bakmayýn bir kere fýrata gittik orhan abi bir sazanyavrusu tuttu fatih abi elini bile süremedi.... aman ha kimseye sölemeyin....
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Tamamda Cengizcim,fýrata sizle gittiðimizde televole ile balýk tutmaya çalýþtýk. Eðer að olsaydý,size balýk nasýl tutulur gözterirdim. Neyse bir gün Fatih abiyi ziyarete gittiðimizde O'na da alýþtýrýrýz.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
bak abi þimdi cemaat içinde orada firasetin profesyonel balýk oltasý getirdiðini söylemeyecem...
Hem abicim niye acýmýyorsun ha baksana balýðý öyle tutmuþsun...
evinden barkýndan etmiþsin...
üstelik o balýðýn bir saat sonraki halini düþünmek bile istemiyorum....
Yazýk de mi ha o mahsimcaðýzýn evi var barký var çoluðu cocuðu var.... tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-cry[/IMG]
Belli mi olur belki de sen onu tam iþten eve gelirken yakaladýn...
yüzgeçindeki balcan poþetini görmedin mi?
þimdi hanýmýda þiþleri hazýrlamýþ eti terbiyelemiþ herifini bekliydir....
Ama en çok neye acýrým biliyor musun*?
adamýn cenaze namazý bile kýlýnamadý...
belkide þimdi onun ismi tarih kitaplarýnda geçiyor"insanoðluylayapýlan savaþta verdiðimiz bilmem kaçýncý þehidimiz diye...
altýnda da þöyle bir not var "cesedi bulunamadýðýndan namazý kýlýnamamýþtýr" diye...
adam hiç yoktan dalaðýný böbreðini cigerini yedikten sonra kýlçýðýný fýrata geri atar...
Aaaaaaahhh orhan abiiiiiiii aaaaaahhhh
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Allah netmeye Cengiz seni ! Senaryoyu amma düzdürmüþsün.![]()
Ben kimim..?
Abi þimdi o balýðýn uþaðý aradý babasý öldüðünde pardon þehit olduðunda o daha ikinci sýnýfa gidiyormuþ....
þimdi uþak 4. sýnýfta....
o da siteye zeugma için girmiþte bu yazýyý görmüþ...
Balýk hiç sevmem ben ne yemesini ne tutmasýný uzak durayým bu konudan
peki bu balýklara kim þapka çýkaracak selamlar
Abi bu balýklara nemrut þapka çýkarmýþtýr. Bizlerin çýkarmasýna gereng yok.
Hem sizin gibi balýkçýlarý fýratta görmek isteriz. MAdem balýkçýydýnýz fýrata gidip zeugmanýn etrafýnda dolandýnýz. Yemezler fatih abi bence o balýklarý siz tutmadýnýz. Neticede paranýn açmayacaðý kapý yok dimi?
Yawww coþkun abi nede güzel tarif etmiþsin, iþte bunun gibi doðrularý ben söyleyince suçlu oluyorum, sonra cephe alýyorlar bana, sonuna kadar haklýsýn coþkun abi :-)))))
Ya Olduðun Gibi Görün...
SEVGÝLÝ ORHANIMM SENEYE BURSADA AÞÝRETÝ TOPLAYALIM BURSADA BULUÞMAK DÝLEÐÝ ÝLE
SEVGÝLÝ ÇOÞKUN TUTTUÐUMUZ BALIK METALÝN BOYUNDAN BÜYÜKTÜ TABÝ METAL KARDEÞÝMÝZ O ZAMAN SÜMÜÐÜNÜ ÇEKÝP GEZÝYORDU. ANCAK ÝNAN DEREDE YAKALADIK AMMA SEN NE DERSEN EYVALLAH SELAMLAR
HEM SONRA METALE DEMÝRE UYMA SEN TEMÝZ ADAMSIN PASLANMA SONRA SELAMLAR
Fatih abi doðru söze gerek yok fotografa bakýlýrsa o balýk nerden baksan 15-20 senelik tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-tongue-out[/IMG]
ve de yine doðrudur ki o tarihte ben sümüðümü çekerek gezerdim...
ama görüyoruz ki sen de, artýk o balýk hangi derede tutuldu hangi mahallede fotografý çekildiyse hemen yanlarýna yaklaþýp kendinide teþhir etmiþsin :-))
ama ben gene insanlara, senin buradayken barajdaarkadaþlarýn balýk tutmak için kullandýklarý televoleleri, patates - soðan torbasý zannettiðini söylemeyeceðim...
Çünkü söylersem, arkadaþlar senin balýk tutamadýðýný anlayabilirler :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...