Allah Rahmet Eylesin, Kalanlara Sabirlar Ihsan Etsin.
admin abi basiniz saolsun allah rahmet eylesin rabbim geride kalan dostlarina sabir versin..
Allah razý olsun arkadaþlar. Demekki herþeyde kýsmetse demek lazýmmýþ.
Toplantý için bahçede her türlü organizasyon hazýrlanmýþtý. Þu esnada bahçede toplanmamýz uygun olmayacak, zaten bende o ruh hali içerisinde deðilim.
Bu nedenle arkadaþlarda Osmanlý partisinde çay partisi þeklinde bir toplantý planlamýþlar, yine saat 18:de baþlayýp gecenin geç saatlerine kadar sürecek Ýnþ.
Erken gelenler için yemek organizasyonuda yapýldý. Bende gecenin ilerleyen saatlerinde bir ara gelip giderim Ýnþ.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
müslüm akpek ve kuyumcu nickli abimiz gelmiþtir...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
malum fýstýk sözonu açýldýgýndan dolayý iþyerinden ayrýlamýyorum ama uðramaya çalýþacagým
selamlar....
Konu mustafasahin tarafýndan (08.08.09 Saat 12:47 ) deðiþtirilmiþtir.
Geleneksel olarak düzenlediðimiz bir Nizip.com Toplantýsý daha sona ermiþ bulunmakta. Katýlan Ve Katýlmayan tüm dostlara teþekkür ederim...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Arkadaþlar birisi þu fotograflarý atsýn yahu![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
toplantýya katýlamadýgým için herkesten tek tek özür dilerim
nizip com olarak ilk toplantým dý bu .gayet çok güzel bir aile ortamý bulunurken ,daha önce nizip dýþýnda olan deðerli üye abilerimizle tanýþtýk.
güzel ve sýcak ortam oluþmuþtu gerçekten
üyelerimizin birbirinin kararýna saygý duymasý oldukça hoþ bir davranýþtý
keþke bütün üyelerimizin katýlma imkaný olsaydý diye düþünüyorum
yine bir geleneksel toplantýmýzý geride býraktýk
gelen de saðolsun, gelmeyende
HARRAN ÜNÜVERSÝTESÝ TARÝH BÖLÜMÜ
Ne KraLýna Giderim Nede ALayýna , Bir Durum Varsa KraLýda GeLir Ayaðýma ALayýda..
Oðlum olana kadar KRAL benim
Samimi güzel bir toplantý oldu.Katýlan arkadaþlara teþekkür ederim.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Katýlým bence azdý, Ramazan'ýn ve Osman'ýn mutlaka gelmeleri gereken bir toplantýydý ama mazaretleri yüzünden gelemediler, bu arada Ramazan'a da baþ saðlýðý diliyorum.
Osman'ýn bize canlý yayýndan ve telefon vasýtasýyla katýlmasý, toplantýnýn en ilginç tarafýydý, gerçi, bizi telefonla esir aldý ama olsun.
Nizip'te hava anormal sýcaktý eðer evde klima olmasaydý içerde yatmam mümkün olmazdý, gerçi klimayý açýk unutmuþum ama bir þey olmadý eðer Ýstanbulda klima açýk uyusaydým sabaha hastanelik olurdum.
Pala beyle tanýþmamýz çok iyi oldu, benden 10 yaþ gençmiþ ben de 65 yaþýnda falan sanýyordum ama benden 10 yaþ genç çýktý, uzun süre konuþmamýz mümkün olmadý olsaydý ona bu kadar genç nasýl kaldýðýný soracaktým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Müslüm abi ve Adminle Cumartesi günü telefonda konuþtuk ama cenaze olayýndan bahsetmediler Þimdi interneti açýnca öðrndim ve çok üzüldüm. Sevgili Akif baþýnýz saðolsun Ölen kardeþimize Allah merhametiyle muamele etsin, Allah azze ve celle Hz. bir daha böyle bir acý yaþatmasýn.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Allah razý olsun kardeþ.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254