![]()
Geçtiðimiz günlerde Gaziantep’in Þehitkamil Ýlçe Müftlüðüne atanan Nizip Müftüsü Cengiz Yaðcý, bugün Nizip Radyo Televizyon Kurumu’na bir veda ziyaretinde bulundu. NRT Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan tarafýndan karþýlanan Nizip Ýlçe Müftüsü Cengiz Yaðcý, göstermiþ olduðu ilgilerinden dolayý Alpaslan’a teþekkür etti. 2004 Yýlý içerisinde Ýlçemiz Müftülüðü’ne atanan Yaðcý, geride kalan 5 yýllýk zaman içerisinde gerek þehir merkezinde bulunan Camiiler ve Müftülük Sitesi ile ilgili büyük çalýþmalar sergileyerek görevine devam etti. Ancak Þehitkamil Ýlçe Müftlüðüne atanan Nizip Ýlçe Müftüsü Cengiz Yaðcý, Nizip Ýlçe Müftülüðünde bugün itibariyle iliþiði kesildi. Nizip Radyo Televizyon Kurumu’na veda ziyareti nedeniyle bir açýklama yapan Þehitkamil Ýlçe Müftüsü Cengiz Yaðcý, Nizip’te kaldýðým süre içerisinde Niziplilerden memnun kaldým, Nizip’i ve Niziplileri asla unutmayacaðým. Yaptýðým bir çok iþte bana destek olan Niziplilere ve Nizip Radyo Televizyon Kurumuna teþekkür ediyorum dedi. NRT Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan ise Þehitkamil Ýlçe Müftülüðüne atanan Cengiz Yaðcý’ya yeni görev yerinden baþarýlarýnýn devamýný diliyorum diyerek hayýrlý olsun dileklerinde bulundu.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...