Konu þükrü çiftçi tarafýndan (01.08.09 Saat 07:15 ) deðiþtirilmiþtir.
HARRAN ÜNÜVERSÝTESÝ TARÝH BÖLÜMÜ
Ne KraLýna Giderim Nede ALayýna , Bir Durum Varsa KraLýda GeLir Ayaðýma ALayýda..
Oðlum olana kadar KRAL benim
halil pekmeze allahtan rahmet kederli ailesine sabýr dilerim tüm niziplilerin baþý saðolsun
Nizip Serbest Muhasebeci Mali müþavirler temsilciliði adýna, baþýmýz saðolsun....allah rahmet etsin..
biz geleceðiz, gelecek biziz
allah rahmet eylesin. güzel bir insandý
SIKINTI YARATMA...!
Belediyemizin dürüst ve saygýlý muhasebe müdürümüz Halil pekmezi ne yazýk kaybettik. Gercekten saygýlý belediye personelin gözbebegi,þirin kadýmdostumuz,güzide,müdürümüz rahmetle anýp.mekaný cennet olsun.kendisini belediye personeli olarak anarak,ahirette engüzel has bahçesi dilegiyle...
Allah rahmet eylesin doðrusu çok gençti ve çok güler yüzlü hatýr þinas bir insandi benim bildiðim 45 yaþýnda olmasý lazým rahmetliyi nasýl kaybettik?
NÝZÝP BELEDÝYE PERSONELÝ OLARAK ALLAHTAN RAHMET,ACILI AÝLESÝNE BAÞSAGLÐI DÝLERÝZ.GERCEK VE SAMÝMÝ OLARAK NÝZÝP BELEDÝYESÝNÝN AGABEYÝ,DÜRÜST,GÜLERYÜZLÜ,BEYEFENDÝ, MÜDÜRÜNÜ NE NAZIK KÝ kýsa zamanda kaybetti.BAÞIMIZ SAGOLSUN.
Allah rahmet eylesin...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Allah rahmet eylesin Pekmez ailesinin baþý saðolsun.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Allah rahmet eylesin,ailesi ve yakýnlarýnýn baþý sað olsun.
deðerli büyüðümüz olan ve nizip belediyesi muhasebe müdürü halil pekmezi kaybetmenin üzüntüsünde olup sabrý cemil niyaz ediyorum ailesine baþ saðlýðý dilerim allah rahmet eylesin kalbimizdesin hallil aðabeyimiz
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (04.08.09 Saat 11:20 ) deðiþtirilmiþtir.