[sýze=3]link hacklendiði için, konu tarafýmdan kaldýrýlmýþtýr... Bunun için tekrar tekrar özür diliyorum...[/sýze]
[sýze=3]link hacklendiði için, konu tarafýmdan kaldýrýlmýþtýr... Bunun için tekrar tekrar özür diliyorum...[/sýze]
Konu xxhidayet tarafýndan (05.08.09 Saat 17:49 ) deðiþtirilmiþtir.
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Bu lingden arkadaþ arama sitesi çýkýyor, Abdulkadir incelesene þu lingi.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
bende de ayný vaka var
HARRAN ÜNÜVERSÝTESÝ TARÝH BÖLÜMÜ
Ne KraLýna Giderim Nede ALayýna , Bir Durum Varsa KraLýda GeLir Ayaðýma ALayýda..
Oðlum olana kadar KRAL benim
yav abi ömürsün vallah...linki açmýyo pc yasaklý siteler ...tövbe tövbeeeee
CANIMSIN CANIM...
Allah Allah... Çok güzel výdeoydu. Gerçekten ibretlikti...Tekrar kontrol ettim dosya uzantýsýna farklý bir uzantý eklenmiþ..o da doðal olarak sizi farklý bir siteye yönlendiriyor. Ben hackleyeyim dedim onlar benim link aldýðým siteye hücum ettiler.Bir hackerin oynuna geldim... Hepinizden özür diliyorum...
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Bizde yedik.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ýnanýn harikari yapacam ha!... Neden inanmýyosunuz ya?!!...![]()