"Title"
SELAM ?MAM HAT?P HAT?PL?M.
Edited by - Nizip72 on 21 Oca 2006 15:32:17
"Title"
SELAM ?MAM HAT?P HAT?PL?M.
Edited by - Nizip72 on 21 Oca 2006 15:32:17
Bak seneye muhakkak gel tamamm? ?
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
selam arkada?lar. ben mehmet özel yani resimde gördüðünüz en yak???kl? ?ahsiyet
sevgili arkada??m muharrem birkaç resim daha koyarm?s?n???.
"font-weight: bold;" Yav memet abi resme o kadar bakt?m ama sizi bir türlü bulamad?m. ...
Ben de?HL gününekat?lm??t?m. Gayet güzel geçmi?ti. Haz?rlayanlardan Allah raz? olsun. Te?ekkürler...
iyi de dostlar ben fotograflarý göremedim hangi sayfada bunlar?
ayrýca o günle ilgili olarak bir çok döküman elimizde mevcut ,gerek slayt gösterisi gerek yemekteki fotograflar,isteyen olursa özelime e-mail adresini býraksýn.
güzel bir gün idi.özellikle sevgili mehmet nezir gül aðabeyimize(kimileri için hoca)kalb-i þükranlar.
aslýnda þunu ifade etmek isterim ki o programda gözden kaçan ama ii tesbit edilmiþ bir kaç husus var.inanýn bunlarý sizinle paylaþmayý cok isterdim ve emiinimki gülme krizine girersiniz.ama burada anlatýlmayacak kadar gizli.bu arada sevgili okul müdürü mehmet þenel'e selamlar.programý cok güzel sabote etti
Din kültürü öðretmeni Sayýn Ahmet Dinçoðlu'na özellikle teþekkürler.
o güzel günde serbest kürsübölümünde söz alan,kayseri erciyes üniv.si iletiþim fak.öðretim görevlisi osman utkan'a:
serbest kürsüden babanýza teþekkür ettiniz sizi imam-hatipe kaydettirdigi için.ben de babanýza ayrýca teþekkür etmek istiyorum.teþekkür ederimBAY-RO amca!iiyiki osman'ý benden 3 sene önce okula kaydettirdiniz.yoksa 7 sene osmanla ayný sýnýfta hayat cekilmezdi.
program boyunca yemekten baþka bir þeyi düþünmeyen tarih öðretmeni mehmet birlik'e de selamlar.(yedin de ne oldu)
Nizip imam hatip demek ahmet topal demek dusturuna binaen bursaya sayýn ahmet topala,emin þahine ve hasan erdem beylere kalbi selamlar.
Bld. Bþk. sayýn h.fevzi akdogan gelecek sefer ki programýn belediye sinema salonunda yapýlacagýný söz vermiþti,þimdiden hatýrlatalým,her ne kadar önümüzdeki programa katýlamayacak olsam da katýlacak olan arkadaþlar hafýzalarýnda taze tutsunlar bu mevzuuyu.
dedim ya o günle ilgili anlatýlacak çok þey var,tabi gece vakti bir bahçede oturup ay ýþýðý altýndaçay ve tütün keyfiyle birlikte ii giderdi.
maassalam
böyleprogramlarýn düzenlenmesi cok güzel yarayý kapatamýyorlar bari sarýyolar ama bi sorun var tamkapanacagýzaman biriyine deþiyo
güzel günler elbet gelecektir rojcu,karanlýgýn koyulugu varsa þafagýnda aydýnlýgývar.maassalam
Osman,
Burada deðerlendirilen konu ciddi bir konu ve bir çok okulun yapmaya çalýþtýðý ama yapamadýðý bir durum.
Bu nedenle lütfen konuyu daðýtma
Selamlar SAYGILAR
Özür dileyerek ellerinde öperim durumun ciddiyetine varamadým Saygýlar
iþte bu!!!::........................
Osmancýðým,
Kardeþim kusura bakma biraz sinirlendim.Bu konularda hassasýmdýr.
Anlayýþýn ve saygýnla beni utandýrdýn ama Allah seni sevindirsin.
Selamlar Saygýlar
Amanýýýýýýýýýýýýýýn....! Noluyooooo burda yaaaa...!
Benim açtýðým konuyu darmadaðýn etmiþler..... tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-surprised[/IMG]