![]()
Bu konuda bir açýklama yapan Cumhuriyet Ýlköðretim Okulu Müdürü Mehmet Gören, 2008 – 2009 Eðitim – Öðretim yýlý 8. sýnýflar 1. yerleþtirme sonuçlarýnýn 26 Temmuz Pazar Günü açýklandýðýný buna göre 1. yerleþtirme sonuçlarýnýn Cumhuriyet Ýlköðretim Okulu açýsýndan gurur verici olduðunu vurguladý. Sonuçlara göre 1 öðrenci Fen Lisesi, 2 öðrencinin özel lise, 4 öðrencinin Anadolu öðretmen lisesi, 11 öðrencinin Anadolu lisesi, 14 öðrencinin özel fen lisesi ve 18 öðrencinin ise Anadolu meslek lisesine girmeye hak kazandýðýný belirten Okul Müdürü Mehmet Gören, Toplam 50 Öðrencinin 1. Yerleþtirmede çeþitli okullara gönderileceðini kaydetti. Bu baþarýnýn önümüzdeki yýl artarak devam edeceðini vurgulayan Cumhuriyet Ýlköðretim Okulu Müdürü Mehmet Gören, baþarýda emeði geçen idareci, öðretmen, veli ve öðrencilerimizi tebrik ediyorum dedi. Öðrencilerimizin 7 -11 Aðustos Tarihleri arasýnda tercih yükseltme baþvurularý için okula uðramalarýný isteyen Okul Müdürü Gören, Eðitime gösterdikleri, ilgi ve alakadan dolayý Nizip Radyo Televizyon Kurumu’na þahsým ve okulum adýna teþekkür ederim dedi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...