![]()
Ýslim Marufoðlu Ýlköðretim okulu müdür yardýmcýsý Cuma Çiçek, 2008-2009 Eðitim öðretim yýlý orta öðretim kurumlarýna geçiþ sistemi çerçevesinde 13 temmuz 2009 günü baþlayan tercih baþvurularýnýn 26 temmuz Pazar günü açýklandýðýný söyledi. Bu sonuçlara göre Ýslim Marufoðlu ilköðretim okulundan 1 öðrencinin fen lisesi, 5 öðrencinin Anadolu Öðretmen Lisesi, 15 öðrencinin Anadolu Liseleri ve 5 öðrencinin ise çeþitli meslek liselerine girmeye hak kazandýklarýný belirten okul müdür yardýmcýsý Cuma Çiçek 2. ve 3. yerleþtirmelerden sonra daha fazla öðrencinin bu tür okullara yerleþmesini umut ediyorum dedi. Ýslim Marufoðlu Ýlköðretim okulu olarak eðitim kalitesini her geçen yýl yükseltme gayreti içerisinde olduklarýný ifade eden müdür yardýmcýsý Çiçek, veli, okul iþbirliðiyle okulun ilerleyen zamanlarda daha üst seviyelere geleceðine inanýyoruz diye konuþtu. Ýslim Marufoðlu Ýlköðretim okulu müdür yardýmcýsý Cuma Çiçek, bu baþarýlarda emeðini esirgemeyen tüm öðretmen arkadaþlarýma teþekkür ediyor öðrencilerimi de baþarýlarýndan ötürü kutluyorum dedi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...