Hayýrlý iþler kardeþim. Ýnþallah geldiðimde iþ yerini ziyaret ederim.
Hayýrlý iþler kardeþim. Ýnþallah geldiðimde iþ yerini ziyaret ederim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ayna kuafor mu ? vay abi hayýrlý olsun. gormeyelý iþlerý buyutmuþsun, hala eský yerýndemý acaba? ben 2 senedýr yokum nýzýpte býlmýyorum.
Eyvallah !!!
necip abi iþi büyütmüþ hayýrlý olsun..
Ülküsüz insan çamurdan farký olmayan bir varlýktýr...
TÜRK ÝSLAM MÜHRÜNÜ DÜNYAYA VURACAÐIZ...
saolun arkadaslar ayna kuaför sýzlerýn sayasýnde buyuyor sýzlerle buyu yor yený yerýmýze tasýndýk lýse caddesýnde gökkusagý kýrtasýyenýn yanýnda eskýyerýmýzden cok uzak degýlyaný alýþ sennezaman gelýyon býtmedýmý hala okul tezgel ýyýce yabancý olucaksýn![]()
pazar gunlerý acýgýz tum nýzýplýlerýn hýzmetýndeyýz
aynaçocuk kuaförü
slm herkese AYNAKUAFÖR olarak hizmetvermeye devam ediyoruz 01 09 2010 tarhinden itibaren
bayan kuaför,ü salonumuz bayan elamanlarýmýzla hizmete acýlmýþtýr aynakuaför olarak
degisen dunyada enkalýtelý hýzmetý sýz musterýlerýmize sunmaya devam edýyor ailenýzle
gelýp rahat edecegýnýz býr ortam AYNA BAY BAYAN ve ÇOCUK KUAFÖRÜ
herkese slm lar hayýrlýrlý ramazanlar nizip te ilk lere ýmza atmaya devamedýyoruz
halkýmýza hýzmete devamdýyoruz nýzýpte ýlk baslattýgýmýz kýralýk gercek saclarla artýk kýmse sacým kýsa neyapýcam dugune nasýl cýkacam
gelýn basýnda bu sacý yaptýramýyacam demýyecek cýtcýt postýs saclarý kýralýya býlecektýr ayrýca 2 ay kalýcý ipek kirpik kaynagý SAC,kaynagý
SACLARINIZ YANDIMI? BOYADAN YIPRANDIMI? DÜZLEÞTIRMEKTEN SAC UCLARINIZ DA KIRIKLARMI OLUÞTU ????
ÝKÝ SAATTE BÜTÜM BU SORUN LARDAN KURTARIYORUZ HEMDE YUZDE YUZ GARANTÝ DÝYORUZ UYGULAMA
SONUNDA SACLARINIZ BEBEK SACI KALÝTESÝNDE OLACAGININ SÖZÜNÜ VERÝYORUZ
AKSÝ HALDE HÝCBIR ÜCRET TALEP ETMÝYORUZZ....
kaynak ve cýtcýt saclarýmýz yuzde yuz gercek sac týr sac yapýnýza sac rengýnýze uygun
gercek saclarý nizip te bulabýleceginiz tek adres AYNA BAYAN KUAFÖRÜ lise cad desýnde hýzmetýzdedýr